Skip to main content

SEO blog - alt i spændende SEO artikler og kundecases

I vores SEO blog finder du en masse spændende SEO-artikler og kundecases. Lær en masse om SEO, og hvordan vi specifikt tilbyder den hos SETION. Læs også om, hvordan det er at være kunde SETION - dette via vores kundecases.

Kundecases

Søgemaskineoptimering hos SETION

Nyheder

En blog om søgemaskineoptimering for alle

Via vores kundecase-blogindlæg får du et dyberegående indblik i, hvordan det er at være kunde hos SETION og vores algoritmedrevne SEO-løsning. Med kundens egne udtalelser og tilkendegivelser bliver du klogere på, hvordan andre opfatter vores system: Hvad vores kunder eksempelvis synes om den gennemsigtighed, vi tilbyder. Hvad kunderne synes om prisen, de betaler, kontra værdien, som de får igen den anden vej. Kundens ærlige opfattelser af SETION får du sort på hvidt gennem disse blogindlæg.

I alle vores artikler om søgemaskineoptimering - hvad end dette er kundecases, blogindlæg om SETIONs SEO eller nyheder - søger vi at forklare det hele så simpelt som muligt. Simplificeringen af SEO og vores ønske om at gøre SEO så let spiseligt som muligt starter ved blogindlæg, der er skrevet, så de er til forstå, selvom man ikke skulle have et dyberegående kendskab til SEO. Dertil udgør hele simplificeringen af SEO'en et af omdrejningspunkterne for det produkt, som vi tilbyder. Ikke alene skinner det igennem ved den gennemsigtighed til gennemførte opgaver og resultater, som vi tilbyder. Det skal og bør også skinne igennem ved et sprogbrug, der ikke bliver for SEO-tungt, men som i stedet er forklarer det, så det er muligt at forstå. Ved brug af et for avanceret SEO-sprog når vi til et punkt, hvor SEO lige pludselig ikke er for alle. Det ønsker vi, det skal være.

Med vores nyhedsindlæg sørger vi at opdatere dig med nyheder fra SEO-verdenen, som vi ikke mener, du bør gå glip af. Vi skriver altså ikke om alt, der rører sig i SEO-verdenen, men i stedet om de ting, som vi mener, du ikke bør gå glip af.

Skulle du falde over nogle elementer i vores artikler, som du ikke forstår, er du mere end velkommen til at tage fat i os enten på vores livechat eller gennem en mail til info@setion.dk. Så svarer og uddyber vi hellere end gerne.

Vi hjælper 100+ virksomheder

til bedre placeringer på Google