Skip to main content

SEO Danmark

Er du på udkig efter SEO Danmark, skal du ikke lede længe efter hjælp. Tilbuddene og spillerne på banen er nemlig utrolig mange, hvor et væld af konsulentbureauer udgør den danske søgemaskineoptimeringsbranche. Hos SETION er vi en kende anderledes end de andre – rent faktisk nok også mere end en kende. Vi er ikke som sådan en konsulentforretning modsat mange af “de andre”. Vi tilbyder i stedet søgemaskineoptimering, der er mere automatisk funderet. Nærmere specifikt er det en masse af det ellers manuelle konsulentarbejde, som vi har erstattet med vores algoritme, som lynhurtigt sørger for at opgavedefinere og rammesætte de SEO-opgaver, den mener, skal til for at rykke en given hjemmeside frem på Google blandt konkurrenterne.

For at skære den proces ud, som du vil opleve som kunde hos SETION, er det således, at så snart du har tilmeldt din hjemmeside en gratis, indledende analyse (hvilket du kan gøre her), starter vi med at crawle din side. Når din hjemmeside er crawlet, udarbejder vi en SEO-analyse til dig (herunder en søgeordsanalyse lavet af en rigtig person). Inputtene fra søgeordsanalysen udnytter vores algoritme så herfra til at definere og rammesætte de opgaver, den vurderer, skal til, for at rykke din hjemmeside frem på de forskellige søgeord, som søgeordsanalysen indeholder. Så snart analysen er færdig, og samtlige SEO-opgaver er defineret, leverer vi analysen til dig sammen med et budgetforslag. Om du vælger at gå med vores budgetforslag, eller du ønsker at gå med et selvvalgt budget, bestemmer du selv. Så snart du har valgt dit budget og således færdigtilmeldt dig SETION og vores søgemaskineoptimering, frigiver vi alle de definerede søgemaskineoptimeringsopgaver til vores tekstforfattere, som straks går i krig med at forfatte og udfærdige opgaverne.

Dansk SEO – når det er fleksibelt, gennemsigtigt og uden binding

Noget af det, som du vil opleve som kunde, er dels den store fleksibilitet, som vi tilbyder. Det er sådan, at vi ikke har nogen binding på vores aftaler, og at du i stedet kun betaler for en 30-dages periode ad gangen, indtil hvis du får lyst til ikke at skulle betale mere. Tilmelder du dig SETION fx d. 7. i en måned, varer din første betalingsperiode 30 dage frem fra din tilmeldingsdato. Efter de 30 dage, den første periode har kørt, tegnes en ny 30 dages ordre – og sådan bliver det ved, indtil hvis du en dag bestemmer dig for, at du ikke skal have SEO hos os mere.

Fleksibiliteten, som vi giver vores kunder, skinner både igennem på det faktum, at vi ikke har nogen binding på vores aftaler. Det kommer dog også til syne ved den kendsgerning, at vores kunder altid har mulighed for at bestemme det budget, de ønsker at have deres aftale på hos os. Ved tilmelding til SETION får kunderne deres analyse samt et budgetforslag. Det er dog i sidste ende kunden selv, der bestemmer, hvad budgettet skal være på (startende fra 500 kr. om måneden). Kunderne kan ligeledes – fra 30-dages periode til 30-dages periode – ændre på deres budget. Dette betyder, at oplever kunden lige pludselig, at der er råd til at lægge flere penge i at få endnu mere SEO-lavet hver måned, er der mulighed for at hæve budgetstørrelsen. Samtidig – hvis kunderne oplever perioder, hvor det er lidt trægt med pengene – så har de mulighed for at skrue deres abonnementsbudget ned og sågar pause deres abonnement, så de slipper for at betale i nogle perioder. Fleksibiliteten, som vi tilbyder, er et element, som vi finder det afgørende at kunne give vores kunder, da det giver dem en stor frihed, de formentlig ikke oplever i samme grad særlig mange andre steder rundt i SEO Danmark.

Et andet element, som vi mener, fortjener at blive fremhævet, når der tales om den søgemaskineoptimering, som vi tilbyder SEO Danmark, er vores gennemsigtighed. Inden for dansk SEO mener vi selv, at vores gennemsigtighed står særdeles klart frem. I det sekund, vores kunder færdigtilmelder sig SETION, får de adgang til det, der hedder “Worklog”, og det, der hedder “Færdige opgaver”. Disse to menupunkter giver dem fuld adgang til at kunne se, hvilke opgaver vi har arbejdet på, hvornår vi har arbejdet på opgaverne hvad hver opgave har kostet ud af det budget, som de har valgt til deres aftale, og hvilke søgeord vi har arbejdet på. Det er sådan, at alle pengene, som vores kunder lægger hos os, fordeles ud på rå, håndgribelige SEO-produkter og altså reelt SEO-arbejde. Har man eksempelvis et månedligt budget hos os på 2500 kr./mdr., vil man på være 30-dages ordre kunne se, hvordan ens 2500 kr. er fordelt ud på linkbuilding-, title tag-, metabeskrivelses- og on page-opgaver.  Vi ønsker nemlig ikke, at vores kunder på noget tidspunkt bør være i tvivl om, hvordan deres penge er brugt. Det skal i stedet fremgå klart og tydeligt -lidt ligesom den bon, du får, når du har handlet i Netto, hvor du heller ikke er i tvivl om, hvordan dine penge er brugt.

Selve gennemsigtigheden skinner ikke kun igennem, når det kommer til det overblik, som vores kunder har til at kunne se, hvornår opgaverne er lavet, hvad de har kostet, og hvilke søgeord der er arbejdet på. Gennemsigtigheden er også en kendsgerning i forhold til genererede resultater. Det er nemlig sådan, at vores kunder altid har adgang til at se de resultater, som vi har genereret – dette via et menupunkt kaldet “Ranktracker” i vores kundecenter. Hvad denne ranktracker giver overblik over, er hvorledes, kundens hjemmesides placeringer på Google ændrer sig i takt med SEO-arbejdet, som vi gennemfører. Vores kunder kan med andre ord altid tjekke de resultater, som de får for pengene, de lægger hos os, og de kan tjekke resultaterne, præcis når det passer dem. Dansk SEO med den fleksibilitet og gennemsigtighed, som vi tilbyder vores kunder, mener vi, er temmelig unikt i SEO Danmark.

Jeg har altid fundet SEO temmelig svært at gennemskue. I denne henseende virkede SETION fuldstændig oplagt, i og med man på meget simpel vis får 100 % gennemsigtighed til det arbejde og de resultater, som man betaler for. Man ved præcis, hvad man får for sine penge, og det bliver fortalt, så man kan forstå det. Det er dejlig betryggende.

Camilla MoesgaardAdministrerende direktør

Med SETION har vi i Restock Copenhagen fået en SEO-løsning, der er super konkurrencedygtig på både pris og kvalitet! Derudover er gennemsigtigheden i top, så vi kan se de opgaver, der bliver udført. Det er virkelig værdiskabende for vores virksomhed, hvor vi hverken brænder for eller har forstand på SEO. SETION frigiver på den måde tid til, at vi kan koncentrere os om at lave bæredygtige strømpebukser.

Daniel Nygaard JensenCo-founder

Yderst kompetent med indgående kendskab til SEO. SETION har haft stor værdi for vores virksomhed.

Majbritt LückstadtMarketingkoordinator / grafiker

Vi er en webshop med begrænset marketingbudget, så for os har det virkelig været fantastisk med så effektiv SEO for så små penge.

Caroline og TildeIværksættere & Webshopejere

Herude hos Tømrermester Finn Vesterholm har vi forrygende travlt. SEO er med til at fremtidssikre os og hele tiden sørge for, at vi ligger i toppen af Google.

Jonas VesterholmProjektleder

Yderst kompetent med indgående kendskab til SEO. SETION har haft stor værdi for vores virksomhed.

Majbritt LückstadtMunkebjerg Hotel

Jeg var ikke klar til at betale mange tusinde kroner for et bureau. SETION er genialt, fordi jeg ved, der bliver gjort noget ved vores SEO. Det vejer tungt, at det er kompetente og erfarne personer, der står bag.

Luna ChristoffersenAdministrerende direktør og medstifter

Yderst kompetent med indgående kendskab til SEO. SETION har haft stor værdi for vores virksomhed.

Majbritt LückstadtMarketingkoordinator / grafiker

Overskuelig SEO. Vi kan varmt anbefale SETION. Det medfølgende dashboard gør det muligt at følge udviklingen meget nøje, og ved udsving svares der på mail/telefon omgående.

Benny BredgaardMarketingchef

Prøv SETION Gratis 1 måned

Opret en gratis konto, og få en SEO-analyse og et tilbud til din hjemmeside.