Skip to main content
KundecasesWeddii

Weddii og de 86 % fremgang i organisk trafik

By december 3, 2021juni 13th, 2023No Comments

Weddiis første halve år og de 86 % fremgang i organisk trafik

Luna kan med sin virksomhed Weddii konkludere en stigning på 86 % i organisk trafik, efter hun nu har gennemført de første seks måneder som kunde hos SETION og vores prisvenlige, fleksible og gennemsigtige SEO. 

Betydelig fremgang i placeringer ses på ranktrackeren

Luna Christoffersen giver med sin virksomhed Weddii (https://www.weddii.com/) alle former for inspiration til bryllupsplanlægningen. Efter nu seks måneder som kunde hos SETION har hun fået muligheden for at glæde endnu flere bryllupsinteresserede. Weddii er nemlig steget betydeligt i organiske placeringer på Google i det første cirka halve år, hvor hun har ladet SETION tage sig af sin SEO. Dette betyder, at flere og flere nu støder på Weddii, når de foretager bryllupsrelaterede søgninger på Google. Luna selv kan via sin adgang til ranktrackeren i vores kundecenter hele tiden følge med i, hvordan hendes placeringer udvikler sig. Om adgangen til at kunne se resultater via ranktrackeren, når det passer, beskriver Luna:

“Efter vi er begyndt at bruge SETION, kan vi se en betydelig fremgang i vores placeringer på Google. Grafen i deres ranktracker viser, hvordan det går, og man kan selv justere, hvilken tidsperiode man vil have grafen til at vise. Det fungerer lidt som Google Analytics og giver et godt overblik. Vi kan se en markant forbedring på grafen, og det er skønt at følge med i.”

Luna beskriver videre, hvordan ranktrackerens nye filtreringsmuligheder gør det nemt og overskueligt for hende at finde ud af, hvordan specifikke søgeord, søgeordsgrupper og URL’er klarer sig i forhold til helheden. Dette er nemlig vigtigt for Luna at have overblik over:

“Det smarte ved ranktrackeren er også, at man kan se, hvordan specifikke søgeord og URL’er rangerer. Det er vigtigt for os at kunne følge med, og SETION gør dette meget nemt. I deres ranktracker kan man filtrere på både søgeord og URL’er. Det er smart, når man har en lang liste med søgeord. Desuden kan man se udviklingen af et bestemt søgeord på grafen. Vi har for eksempel arbejdet på søgetermer med ‘bryllupsfotograf’, og så er det smart, at man kan få en liste med alle de søgetermer, der indeholder ”bryllupsfotograf”. På listen kan man også se, hvilke søgeord der har rykket sig, og hvor meget de er gået frem eller tilbage. Man kan selv vælge, hvilken tidsperiode man vil kigge på. Jeg bruger ofte værktøjet til at se, hvordan vores Google-placeringer ændrer sig, og til at se, hvilke søgeord der klarer sig godt, og hvilke vi skal arbejde på.”

Få en gratis SEO-analyse og et tilbud

86 % fremgang i organisk trafik til Weddii

Alt i alt har Luna og resten af Weddii oplevet en markant fremgang i organiske placeringer på Google, siden vi i juni begyndte at tage os af Weddiis SEO. Når Luna sammenligner sin organiske trafik i perioden, de har været tilmeldt SETION, med samme længde periode, før de blev tilmeldt SETION, kan Luna konkludere en fremgang på hele 86 % i organisk trafik til www.weddii.dk.

“Når vi sammenligner vores organiske trafik i den periode, vi har været hos SETION, med de fem måneder før, kan vi se en stigning i antallet af besøgende på 86,53%. Selvom vi selv har arbejdet for det, er der ingen tvivl om, at vi ikke havde set så markant en stigning uden SETION. Det er helt fantastisk, at deres software kan give så stor effekt. Det giver os mulighed for at fokusere mere på andre opgaver som for eksempel at lave godt indhold på vores Facebook og Instagram”, beskriver Luna og fortsætter:

“Så kan vi engagere os mere aktivt med vores målgruppe og samtidig vide, at SETION sørger for, at brugerne kan finde os, når de har brug for en skabelon til bryllupsbudget, en checkliste til at planlægge bryllup, eller de mangler et bryllupslokale eller andre leverandører til brylluppet.”

Ønsker du – ligesom Luna og Weddii – en fleksibel, gennemsigtig og billig SEO-løsning og SEO helt uden binding? Kom i gang, og start med en gratis og uforpligtende SEO-analyse lige her. Besøg Weddii her:

Facebook: https://www.facebook.com/WeddiiDK/
Instagram: @weddiidk
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/weddii/

Få en gratis SEO-analyse og et tilbud

Vi hjælper 100+ virksomheder

til bedre placeringer på Google