Skip to main content
Søgemaskineoptimering hos SETION

SETION støtter op om FodboldtrøjeFredag

By september 23, 2021marts 1st, 2024No Comments

SETION støtter op om FodboldtrøjeFredag 2024

Hos SETION er det ikke kun søgemaskineoptimering af vores kunders hjemmesider, der optager vores hverdag. Vi er også optaget af at bidrage til, at verden bliver et bedre sted – dette gør vi ved at hjælpe nogle af dem, der mangler noget i livet. 

Børnekræft er en ødelæggende og livstruende sygdom, der rammer cirka 200 børn hvert år. Desværre findes der ikke en enkelt kur eller behandling for kræft hos børn. Derfor er det af afgørende betydning, at der fortsat bliver fokuseret på forskning, familiestøtte og oplysning om børnekræft.

Os hos Setion har igen i år trukket fodboldtrøjerne over hovedet for at bakke op om FodboldtrøjeFredag og det gode budskab. Husk nu at det er en tilbagevendende begivenhed, der sker hvert år, så husk at sætte et kryds i kalenderen allerede nu.

Sidste år (2023) gjorde vi det lidt anderledes. Vi var ude og spille bold med de mange glade mennesker i Kolding, og havde her haft sat mål op som folk kunne tage skud på. For hvert mål der blev scoret, donerede vi et beløb til Børnecancerfonden, samt vi delte det gode budskab FodboldtrøjeFredag står for! Det var en stor succes, men vi ville gerne gøre endnu mere.

Så i år har vi valgt at donere 500 kr. for hver kunde der tilmelder sig SETION fredag d. 1. marts. 

Vi vil opfordre alle vores kunder og kolleger i branchen til at gøre det samme. Find din favorit trøje frem fra skabet, tag den på og evt. lægge det op på de sociale medier med #FodboldtrøjeFredag. Donér penge til FodboldtrøjeFredag – og støt herigennem et rigtig godt og vigtigt formål. Børnecancerfonden har gjort det så nemt at donere, alt det kræver er en mobilepay overførsel til 201717 og så er du/I med til at skabe en bedre hverdag for børnene.

På fredag er vi alle klædt i fodboldtrøjer, og støtter op om den gode sag. Vi glæder os, og vi lover at dele en masse gode billeder fra dagen. Samt opdatere jer om resultatet af vores indsamling.

Hvis du ønsker at tilmelde dig SETION og dermed selv bidrage til vores indsamling. Så er det ganske nemt. Følg linket her: https://setion.dk/kom-i-gang/, eller klik på knappen nedenfor. Tilmeld dig vores Gratis prøveperiode og få udført SEO-arbejde for 1000 kr. Der er ingen binding på aftalen, og vi donere 500 kr. uanset hvor længe du er en del af SETION familien.

FodboldtrøjeFredag 2024 er i gang.