Skip to main content

SEO hos SETION – 75 % AI-automatiseret, prisvenligt, fleksibelt og gennemsigtigt

Driver du en webshop eller en hjemmeside, har du måske allerede erfaret, hvor udfordrende og tidskrævende det er at opnå resultater med SEO. Denne frustration kommer vi til livs hos SETION.

Vi gør det billigt for dig at få klaret din søgemaskineoptimering, mens du således selv kan koncentrere dig om de mange andre opgaver, som vi ved, din travle hverdag også byder på. Vores algoritmedrevne løsning, der udnytter potentialet i store mængder data, gør, at vi kan tilbyde prisvenlig SEO, der ovenikøbet giver vores kunder fuld fleksibilitet og gennemsigtighed. 

Læs om fordelene

75 % AI-automatiseret - prisvenlig, fleksibel og gennemsigtig SEO

Ud over den prismæssige fordel samt vores fleksibilitet og gennemsigtighed har du som kunde hos SETION den fordel, at du ikke skal røre en finger selv. Vores algoritme prioriterer på få minutter alle de SEO-opgaver, der skal løses på din hjemmeside, og herfra går vi i gang med at udføre opgaverne.

Vi laver alt arbejdet for dig

Undgå at bruge tid på møder, e-mails og avancerede rapporter. Tjek op på arbejdet og de genererede resultater, når du har tid.

Brug tiden på det, du er bedst til

Lad os stå for søgemaskineoptimeringen af din hjemmeside, og få selv mere tid til hverdagens mange andre opgaver.

Stigende placeringer på Google

Mens du bruger al din tid på at drive din virksomhed, gør vi vores til at øge dine placeringer på Google.

Hvad er SEO?

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization – på dansk “søgemaskineoptimering”. Helt overordnet omhandler SEO, hvad man bør gøre af initiativer for at sørge for, at ens hjemmeside placeres øverst i søgeresultaterne på søgemaskinerne ved relevante søgninger – eksempelvis når potentielle kunder søger efter ydelser og/eller produkter, som man tilbyder.

Ønsker du et mere udførligt svar på, hvad søgemaskineoptimering er, så læs vores blogindlæg “Hvad er SEO” lige her.

Fra:

500

kr. / md.

Du får SEO med 75 % AI-automatiseret og fuld fleksibilitet og gennemsigtighed til en fjededel af prisen - helt uden binding, og uden du selv skal røre en finger. Lad os vise dig, hvad vi kan.

Få en gratis SEO-analyse

Kom i gang med prisvenlig, fleksibel og gennemsigtig SEO hos SETION allerede i dag

SETION er 75 % AI-automatiseret, prisvenlige, fleksible og gennemsigtige SEO-løsning. Vi søgemaskineoptimerer din hjemmeside, uden du selv skal røre en finger.

Få et SEO-tilbud inden for 30 minutter