Skip to main content
KundecasesWeddii

Weddii har sagt ja til SETION

By juni 23, 2021juni 13th, 2023No Comments

Weddii har sagt ja til SETION

Weddii –  en online platform, som gør det lettere for par at planlægge sit bryllup – har for nylig sagt ja til SETION og vores algoritmedrevne SEO-løsning. Direktør og medstifter Luna Christoffersen måtte sande, at søgemaskineoptimeringsarbejdet på hjemmesiden blev for krævende for Luna selv og hendes medarbejdere. En konkurrencedygtig pris, stor gennemsigtighed og fleksibilitet gjorde, at Luna og Weddiis valgt faldt på SETIONs SEO-løsning. 

“Jeg var ikke klar til at betale mange tusinde kroner for et bureau”

Da Luna hørte om SETION første gang, tænkte hun med det samme på, hvorfor der ikke var nogen, som havde gjort dette før, da søgemaskineoptimering til en konkurrencedygtig pris jo kunne hjælpe virkelig mange virksomheder. Luna og resten af Weddii kæmpede selv med arbejdet på at søgemaskineoptimere Weddiis hjemmeside. Luna måtte dog sande, at det tog for meget tid fra mange andre lige så vigtige arbejdsopgaver. 

“Jeg havde selv – sammen med vores udviklingsteam – arbejdet på at SEO-optimere Weddiis hjemmeside, men det trak tænder ud. Det tog for meget tid fra vores øvrige arbejdsopgaver.”

Selvom Luna vidste, at hun nok måtte ende med at skulle finde hjælp eksternt, var hun ikke klar til at betale mange tusinde kroner for dette. Blandt andet prisen – men også fleksibiliteten – ved SETIONs SEO-løsning gjorde, at valget faldt her.

“Alligevel var jeg ikke klar til at betale mange tusinde kroner for at få et bureau til at løse det, fordi jeg kunne gøre meget af det selv, hvis bare jeg havde tiden. Derfor var det især muligheden for en fleksibel og billig løsning, der tiltalte mig ved SETION – altså at vi kunne få professionel hjælp til et overkommeligt beløb og løbende skrue op og ned. I en startup-virksomhed som Weddii går tingene stærkt, og vi har brug for at være agile og ikke binde os til lange, dyre aftaler.”

Få en gratis SEO-analyse og et tilbud

“Det vejer tungt, at det er kompetente og erfarne personer, der står bag SETION”

Ovenstående kombineret med en samtale, som Luna havde med en bekendt om SETION-direktør Rasmus Gøtzsche Jensens mange år i branchen, gjorde, at valget faldt på SETION.

“Jeg talte med en god bekendt, som er brand manager i en større dansk virksomhed. De havde tidligere haft stifterne af SETION som deres online marketingkonsulenter, og hun anbefalede dem varmt. Det vejer selvfølgelig tungt, at man ved, at det er kompetente og erfarne personer, der står bag SETION.”

“SETION er genialt, fordi jeg ved, der bliver gjort noget ved min SEO”

Luna selv besidder en god forståelse som søgemaskineoptimering, og hun ved langt hen ad vejen, hvad man kan gøre for at optimere. Dertil er hun fuldstændig klar over, hvor vigtigt det er at have styr på søgemaskineoptimeringen. Da Luna var i tvivl om, hvad hun præcis fik ud af indsatsen, endte det dog desværre ofte sådan, at SEO’en blev nedprioriteret i en travl hverdag med en masse forskellige arbejdsopgaver. 

“Jeg har en god forståelse for SEO og hvad man kan gøre for at optimere. Alligevel er det svært at vide, hvor meget man egentlig får ud af de kræfter, man lægger i det. Derfor bliver SEO-arbejdet hurtigt nedprioriteret i en travl hverdag, selvom jeg er fuldstændig overbevist om, hvor vigtigt det er.”

Ved valget af SETION ved Luna nu, at der bliver gjort noget ved hendes SEO, uden at hun selv skal tænke over det. At det så bliver gjort ved en gennemsigtig og fleksibel SEO-løsning uden binding og med en særdeles konkurrencedygtig pris gør bestemt ikke valget dårligere.  

“SETION er en genial løsning for Weddii, fordi jeg ved, at der så bliver gjort noget ved det, og jeg ikke selv behøver tænke på det. Vi har valgt SETION, fordi jeg ved, at det er dygtige mennesker, der står bag, og fordi SETIONS løsning er så meget billigere end alt andet på markedet. Jeg synes, det er smart, at man nemt kan styre budgettet og skrue op og ned, som det passer. Det betyder, at vi er agile og kan tilpasse SEO-indsatsen til virksomhedens behov. Jeg glæder mig til følge udviklingen og til at se, hvad SETIONS automatiserede SEO-løsning kan give Weddii.” 

Ligesom Luna Christoffersen og Weddii glæder vi os hos SETION også over samarbejdet. Vi ser frem til at se, hvordan Weddii rykker sig SEO-mæssigt fremadrettet. 

Få en gratis SEO-analyse og et tilbud

Vi hjælper 100+ virksomheder

til bedre placeringer på Google