Skip to main content
From Spain With LoveKundecases

Henrik gør status efter tre måneder som kunde

By oktober 5, 2021juni 13th, 2023No Comments

Henrik gør status efter tre måneder som kunde hos SETION

Henrik, der til daglig er bosiddende i Spanien, har med sin virksomhed From Spain With Love og hjemmesiden https://fromspainwithlove.dk/ været kunde hos SETION og vores billige SEO helt uden binding i nu tre måneder. Henrik blev som bekendt udfordret af vores direktør Rasmus Gøtzsche Jensen til at teste SETION af. Siden juni, hvor samarbejdet havde sin start, har Henrik ladet sin SEO køre på autopilot hos SETION. Fra sin terrasse i Spanien og med en iskold Radler i hånden gør Henrik her status på de første tre måneder som kunde til vores SEO-løsning

Det valgte budget for Henrik til hans virksomhed From Spain With Love er som tidligere beskrevet 3000 kr. om måneden. Da Henrik har så tilpas travlt, har han faktisk ikke haft tid til at logge ind i SETION og kigge på det arbejde, som vi har lavet for ham, og de resultater, vi har genereret. Dette har han nu endelig haft tid til.

Som Henrik slår fast, er han samlet set rykket 429 placeringer frem på Google. Blandt flere andre resultater har From Spain With Love rykket sig 57 placeringer frem på et højt prioriteret søgeord som “tapas opskrifter” (søgeordet skrevet i to ord), der har 720 månedlige søgninger på Google. Henrik kan efter tre måneder som SETION-kunde nu prale af en tiendeplads på søgeordet på computer og en ottendeplads på søgeordet på mobil. “Tapasopskrifter”-søgeordet (skrevet i ét ord) har Henrik og From Spain With Love rykket sig 20 placeringer frem på i tiden som SEO-kunde hos SETION, hvilket giver Henriks hjemmeside en placering som nummer fire på Google på dette søgeord. Også dette søgeord har 720 månedlige søgninger.

Et tredje resultat, der bør nævnes, er den fremgang, som Henrik har oplevet på søgeordet “spansk tapas”, der har 1000 månedlige søgninger. I de første tre måneder af samarbejdet med SETION har Henrik rykket sig henholdsvis 16 placeringer (på desktop) og 39 placeringer (på mobil) frem på dette søgeord til en andenplads på Google begge steder.

Vi glæder os – ligesom Henrik – over resultaterne. Se hele Henriks videorapportering lige her, og følg med i den fortsatte SEO-rejse, som Henrik Wissler Duus og From Spain With Love tager med SETION. 

Få en gratis SEO-analyse og et tilbud