Skip to main content

Se et udsnit af de virksomheder, der har valgt SETION

Niko PouchesNiko Pouches
11:23 02 Feb 23
Utrolig godt bureau og 100% gennemsigtigt - stor cadeau til Kristian derinde fra, som hjælper med alle vores spørgsmål, og finder de rigtige punkter at sætte ind på. Det betyder, at vi som virksomhed bibeholder vores samarbejde med Setion og forhøjer vores budget i fremtiden.
Peter Netz LassenPeter Netz Lassen
13:25 26 Sep 22
Nemt, god service og sjove gutter.Det er da lige til... 🤟
Henrik Wissler DuusHenrik Wissler Duus
09:16 10 Nov 21
Virkelig nemt og gode resultater.
Luna ChristoffersenLuna Christoffersen
09:14 08 Nov 21
Fantastisk automatiseret SEO-løsning. Nem at sætte op, og let at se resultaterne af det i dashboardet. Kompetent og venlig kundeservice.
Jacob SchyumJacob Schyum
09:08 08 Nov 21
Super god service og SEO kvalitet for pengene!
Paw BeckerPaw Becker
09:07 08 Nov 21
Simpel SEO til en super fair pris. Absolut value for money!
Majbritt LückstädtMajbritt Lückstädt
08:51 08 Nov 21
Yderst kompetent med indgående kendskab til SEO. SETION har haft stor værdi for vores virksomhed.
js_loader

Sådan siger kunderne om oplevelsen med SETION

Steven Sylvester

Indehaver, MASAWine
“At arbejde sammen med SETION er en helt ny måde at arbejde med SEO på. De arbejder meget mere struktureret, og det passer perfekt ind i min hverdag. Måden, det hele er sat op på i kontrolpanelet, gør det utroligt nemt at følge med i, hvad der er lavet, og hvor langt vi er kommet i de forskellige SEO-områder.

Ole Sohn

Direktør, Kaffeexpressen.dk
“Fleksibelt, burgervenligt og god kundeservice.
Hos Kaffeexpressen.dk har vi anvendt Setion som vores primære samarbejdspartner, når det omhandler SEO og Linkbuilding. Et samarbejde der fungerer upåklageligt.
Fleksibiliteten med, at man selv bestemmer hvor mange penge med ønsker at anvende i en perioden gør, at man hele tiden har kontrollen over omkostningerne. Vi har også ved flere lejligheder købt ekstra links hos Setion, hvilket også er utroligt let. Vores resultater med SEO hos Setion er meget fornuftige i løbet af de seneste 12 måneder har vi haft en mærkbar effekt af Setions Arbejde. Derfor kan jeg kun give Setion de bedste anbefalinger.”

Lotte Thorbøll Juhl

Marketingchef, Kvalitetsbiler
“Professionelt, resultatorienteret og dedikeret team
Via vores samarbejde med Setion oplever vi hos Kvalitetsbiler.dk en stor udvikling i vores arbejde med SEO og linkbuilding. Setion står altid til rådighed for kyndig vejledning og sparring, og de følger vores udvikling nøje. Siden vi indgik samarbejdsaftalen med Setion, har vi kun oplevet forbedrede resultater.
Jeg vil klart anbefale Setion til andre, der søger et super professionelt og dedikeret team med stærke kompetencer inden for SEO og linkbuilding.”

Zlatko Alispahic

CMO, Dansk Flise Lager
“Jeg har arbejdet med SEO i mange år med efterhånden mange forskellige partnere og bureauer, men sjældent har jeg haft et mere succesfuld samarbejde end med Setion.
Vores samarbejde startede da jeg skulle bruge en ny partner indenfor SEO, som kunne tage sig af alt det for mig “kedelige” arbejde og som jeg ikke havde tiden til. Setion har fra dag 1 arbejdet effektivt på at imødekomme mine ønsker, og der har bestemt været mærkbare resultater på trods af at jeg sidder med en side som der allerede er blevet investeret meget på SEO fronten på igennem mange år.”

Fremgang på 10.548 placeringer til Kvalitetsbiler

Læs om vores case med Kvalitetsbiler, hvor vi løftede den organiske trafik markant, gennem en voldsomt vækst i organiske placeringer. Læs ligeledes Kvalitetsbilers opfattelse af SETION.

10548
Placeringers fremgang på Google
54
Udvikling i organisk trafik
27
Domænerating

Disse virksomheder har blandt andet valgt SETION

Få søgemaskineoptimereret din hjemmeside allerede fra i dag – kom i gang her

SETION er 75 % AI-automatiseret, prisvenlige, fleksible og gennemsigtige SEO-løsning. Vi søgemaskineoptimerer din hjemmeside, uden du selv skal røre en finger.

Få et SEO-tilbud inden for 30 minutter

Vi hjælper 100+ virksomheder

til bedre placeringer på Google