Skip to main content

Se et udsnit af de virksomheder, der har valgt SETION

Niko PouchesNiko Pouches
11:23 02 Feb 23
Utrolig godt bureau og 100% gennemsigtigt - stor cadeau til Kristian derinde fra, som hjælper med alle vores spørgsmål, og finder de rigtige punkter at sætte ind på. Det betyder, at vi som virksomhed bibeholder vores samarbejde med Setion og forhøjer vores budget i fremtiden.
Peter Netz LassenPeter Netz Lassen
13:25 26 Sep 22
Nemt, god service og sjove gutter.Det er da lige til... 🤟
Henrik Wissler DuusHenrik Wissler Duus
09:16 10 Nov 21
Virkelig nemt og gode resultater.
Luna ChristoffersenLuna Christoffersen
09:14 08 Nov 21
Fantastisk automatiseret SEO-løsning. Nem at sætte op, og let at se resultaterne af det i dashboardet. Kompetent og venlig kundeservice.
Jacob SchyumJacob Schyum
09:08 08 Nov 21
Super god service og SEO kvalitet for pengene!
Paw BeckerPaw Becker
09:07 08 Nov 21
Simpel SEO til en super fair pris. Absolut value for money!
Majbritt LückstädtMajbritt Lückstädt
08:51 08 Nov 21
Yderst kompetent med indgående kendskab til SEO. SETION har haft stor værdi for vores virksomhed.
js_loader

Sådan siger kunderne om oplevelsen med SETION

Steven Sylvester

Indehaver, MASAWine
“At arbejde sammen med SETION er en helt ny måde at arbejde med SEO på. De arbejder meget mere struktureret, og det passer perfekt ind i min hverdag. Måden, det hele er sat op på i kontrolpanelet, gør det utroligt nemt at følge med i, hvad der er lavet, og hvor langt vi er kommet i de forskellige SEO-områder.

Jimmi Henriksen

Founder, SADA Design
“Vi har valgt et samarbejde med SETION, da deres fleksible løsning og gennemsigtighed passer rigtig godt ind i vores hverdag, og det virker overskueligt for os at følge med i, hvad der sker (…). Med SETION kan vi nemt se udviklingen, følge med i hvad der sker og samtidig lære i hele processen og ikke mindst være trygge i, at vi kun betaler for det arbejde, der laves.”

Daniel Nygaard

Co-founder, Restock Copenhagen
“Med SETION har vi i Restock Copenhagen fået en SEO-løsning, der er super konkurrencedygtig på både pris og kvalitet! Derudover er gennemsigtigheden i top, så vi kan se de opgaver, der bliver udført. Det er virkelig værdiskabende for vores virksomhed, hvor vi hverken brænder for eller har forstand på SEO. SETION frigiver på den måde tid til, at vi kan koncentrere os om at lave bæredygtige strømpebukser.”

Luna Christoffersen

Medstifter, Weddii
“Jeg var ikke klar til at betale mange tusinde kroner for et bureau. SETION er genialt, fordi jeg ved, der bliver gjort noget ved vores SEO. Det vejer tungt, at det er kompetente og erfarne personer, der står bag.”

Stigning på 334 % i organisk trafik til Henrik og From Spain With Love

Læs om vores case med Henrik og From Spain With Love, hvor vi løftede den organiske trafik med 334 % det første år, de var kunder. Læs ligeledes Henriks opfattelse af SETION.

5420
Placeringers fremgang på Google
334
Udvikling i organisk trafik
26
Domænerating

Disse virksomheder har blandt andet valgt SETION

Få søgemaskineoptimereret din hjemmeside allerede fra i dag – kom i gang her

SETION er den algoritmedrevne, prisvenlige, fleksible og gennemsigtige SEO-løsning. Vi søgemaskineoptimerer din hjemmeside, uden du selv skal røre en finger.

Få en gratis SEO-analyse og et tilbud

Vi hjælper 100+ virksomheder

til bedre placeringer på Google