Skip to main content
Kundecases

Over 75 % organisk fremgang til MASAWine

By oktober 31, 2022juni 13th, 2023No Comments

Over 75 % organisk fremgang til MASAWine

MASAWine – den online vinhandel, hvor du med garanti finder gode vinoplevelser til de bedste priser – tilmeldte sig SETION tilbage i januar 2022. Efter ti måneder som kunde hos vores prisvenlige og gennemsigtige SEO helt uden binding kan MASAWine konkludere en fremgang på over 75 % i organisk trafik til deres hjemmeside.

Google Analytics beretter om 75 % organisk fremgang

Steven og resten af MASAWine, der holder til i Ikast, bruger dagligdagen på at importere vine fra vinbønder i Italien, Spanien, Frankrig og Portugal. Når tiden ikke bruges på at importere vin og sikre den bedste pris til kunden, og Steven og resten af MASAWine har tid til at tjekke Google Analytics, kan en fremgang på 75 % i organisk trafik konkluderes, når de sammenligner tiden som SETION-kunde med tiden før.

Som det fremgår, er der en fremgang på 76,57 % procent i organisk trafik, når perioden, hvor MASAWine har været SETION-kunde (27. januar 2022 – 27. oktober 2022), sammenlignes med samme periode året forinden. Indehaver af MASAWine – Steven – er glad for sine resultater og måden, hvorpå vi arbejder hos SETION:

"At arbejde sammen med SETION er en helt ny måde at arbejde med SEO på. De arbejder meget mere struktureret, og det passer perfekt ind i min hverdag"

Få en gratis SEO-analyse og et tilbud

3660 placeringers fremgang på ranktrackeren

Når Steven fra MASAWine logger ind i SETIONs kundecenter, kan han via ranktrackeren konkludere en fremgang på 1803 placeringer på Google de sidste 30 dage. Zoomer MASAWine ud og ændrer tidsrammen til at være hele perioden, hvor de har været SETION-kunde, lyder tallet på 3660 fremgang i placeringer på Google.

Som det fremgår, er der en fremgang på 76,57 % procent i organisk trafik, når perioden, hvor MASAWine har været SETION-kunde (27. januar 2022 – 27. oktober 2022), sammenlignes med samme periode året forinden. Om adgangen til altid at kunne se det SEO-arbejde, der er udført, og de SEO-resultater, det har genereret, roser Steven:

"Måden, det hele er sat op på i kontrolpanelet, gør det utroligt nemt at følge med i, hvad der er lavet, og hvor langt vi er kommet i de forskellige SEO-områder".

Alt i alt 125 søgeord på Googles side 1

Når man går op i helikopterperspektiv og betragter MASAWines samlede organiske tilstedeværelse på Google, kan det konkluderes, at den onlinevinhandler i alt har 125 søgeord på side 1 på Google. Dette betyder, at MASAWine er at finde på Googles side 1, når man søger på hele 125 forskellige, relevante søgeord, der har med online vinhandel at gøre. Den organiske fremgang, som vinhandlen har oplevet, giver altså god mening, når man tænker på, hvor mange søgeord de har på Googles side 1.

Alt i alt er MASAWine og de resultater, som vinhandleren har opnået med SETION, et godt eksempel på, hvad du kan få ud af søgemaskineoptimering med den rette tålmodighed. Det skal understreges, at MASAWine allerede før samarbejdet havde gjort en SEO-indsats. Derfor er det kun glædeligt, at denne udvikling er fortsat så markant, som det er tilfældet, mens samarbejdet med SETION har stået på.

Få en gratis SEO-analyse og et tilbud

Vi hjælper 100+ virksomheder

til bedre placeringer på Google