Skip to main content
Søgemaskineoptimering hos SETION

SEO hjælp – oplagt til den travle marketingafdeling

By juni 9, 2021juni 13th, 2023No Comments

SEO hjælp til marketingafdelingen

Mangler du SEO hjælp? SETION er oplagt at kigge nærmere på, hvis du som marketingkoordinator, marketingansvarlig eller som ansat i en marketingafdeling har lidt for meget at se til, til at du samtidig har tid til at få styr på jeres virksomheds SEO. Hos SETION får du nemlig billig SEO, uden du selv skal røre en finger. Netop dette sætter vi fokus på i dette blogindlæg.

Hjælp til SEO er kærkommen for marketingafdelingen

Mange marketingkoordinatorer, marketingansvarlige eller generelt marketingafdelinger kan højst sandsynligt skrive under på, at de har en temmelig travl hverdag, da der er nok af arbejdsopgaver at skulle tage sig af hver eneste dag. SEO hjælp kan hos mange marketingafdelinger sikkert virke særdeles kærkommen, da marketingplanlægning, sociale medier, Google Ads, forfatning af blogindlæg, udfærdigelse af nyhedsbreve og lignende i forvejen tager masser af opmærksomhed hver dag. Midt i alle disse opgaver, som fylder hverdagen i en marketingafdeling, kan tungere SEO-opgaver måske hurtigt ryge bagerst i prioriteringsbunken, da man enten ikke ved nok om, hvordan dette gøres bedst muligt, eller man finder opgaverne decideret kedelige.

Det faktum, at SEO-opgaverne ryger bagerst i bunken af prioriteringsopgaver, er bestemt ikke nogen fordel for nogen virksomhed, da man i denne henseende kan gå glip af et stort organisk potentiale – dette i form af hjemmesidebesøgende, der genereres via gode organiske placeringer på Google. Naturligvis afviger det fra virksomhed til virksomhed, hvor man oftest får sine kunder fra. Nogle virksomheder har måske meget stort fokus på visse specifikke kanaler, der står for genereringen af hovedparten af deres kunder. Uagtet hvor gode kanaler man ellers arbejder med, må man vurdere, at man som virksomhed går glip af et stort potentiale i form af hjemmesidebesøgende, hvis man ikke er placeret godt på virksomhedsrelevante søgninger, kontra hvis man er. Netop derfor bør søgemaskineoptimeringen på den ene eller anden måde prioriteres. Har du som marketingkoordinator eller marketingansvarlig for travlt til at klare dette selv, eller er I som marketingafdeling lagt ned af alle mulige andre opgaver ud over SEO-opgaverne, er hjælpen dog nær med SETION.

I denne henseende skal det slås fast, at værdien, som man som virksomhed får ved SEO, ikke kun omhandler forbedrede placeringer på Google, men at en søgemaskineoptimeret hjemmeside også bør give en forbedret klikrate og i sidste ende flere konverteringer.

Kom i gang

Hjælpen er nær – dette får I hos SETION 

Som kunde hos SETION får I den SEO hjælp, I højst sandsynlig står og mangler. SETION er SEO – helt enkelt, fleksibelt og gennemsigtigt. De områder, som vi tager os af, omfatter optimering af title tags, metabeskrivelser, on page-tekster og linkbuilding på jeres hjemmeside – altså opgaver, som man I en travl hverdag måske hurtigt kan finde både tunge og ikke mindst for tidskrævende. Vores SEO er algoritmedrevet, hvilket betyder, at mange af de ellers manuelle SEO-opgaver, som en konsulent ville skulle tage sig af, klares automatisk. Netop dette gør, at store dele af SEO-arbejdet klares end del nemmere, og vi således kan tilbyde søgemaskineoptimeringen til en særdeles konkurrencedygtig pris. 

Som kunde hos os får du SEO uden binding og altså SEO til en meget fordelagtig pris. Herudover gør vi alt for at give dig 100 % gennemsigtighed til det arbejde, vi laver, og de resultater, som vi skaber for netop din hjemmeside. Dette betyder, at du som marketingkoordinator eller marketingansvarlig – eller I som marketingafdeling – kan få klaret en masse både tung og tidskrævende søgemaskineoptimering til konkurrencedygtig pris, hvor I stadig har fuld gang til at se præcis, hvad I får for jeres penge. Dertil kræver det ingen indsats for jer at være kunde hos SETION. Vi klarer nemlig det hele – både analysedelen samt udfærdigelse og implementering af tekst på jeres hjemmeside. I skal i stedet bare læne jer tilbage, og har I lyst, kan I hele tiden følge med i, hvilke resultater I får med vores SEO hjælp fra SETION.  

Få SEO hjælp hos SETION. Tilmeld dig her, og modtag til at starte med en gratis, indledende søgeordsanalyse samt budgetforslag.  

Kom i gang