Skip to main content
KundecasesWeddii

Luna og Weddiis første måned hos SETION

By juli 22, 2021juni 13th, 2023No Comments

Luna og Weddiis første måned hos SETION

Luna har afsluttet sin første måned som kunde hos SETION med sin virksomhed Weddii, der beskæftiger sig med bryllupsplanlægning. I dette andet kapitel af Lunas fortælling om det at være kunde hos SETION ser hun tilbage på den første måned, der nu er gået.

Luna har med det samme fået mere overskud

Noget af det, som Luna bider allermest mærke i, når hun kigger tilbage på den første måned, der er gået, er det faktum, at hun har fået frigivet tid til andre opgaver, da hun ikke selv skal bruge tid på at tage sig af sin SEO.

“Den første måned med SETION er gået godt. Jeg har fået frigivet tid til andre opgaver velvidende, at SETION arbejder på at SEO-optimere vores side. Jeg har ikke brugt særlig meget tid på at holde øje i vores dashboard, da jeg ved, at SEO-arbejde kræver lidt tid, før ændringerne viser sig tydeligt”, beskriver Luna. 

Luna understreger endvidere det overskud, det giver hende at vide, at nogen tager sig af hendes SEO, som hun selv prioriterer rigtig højt, men som hun samtidig bare ikke har tid til blandt hendes andre opgaver. 

“Det giver overskud at vide, at der nu er andre, der tager sig af vores SEO, da det er noget, vi prioriterer højt. Det er godt at vide, at eksperterne hos SETION og deres algoritme arbejder på det”.

Få en gratis SEO-analyse og et tilbud

Første indtryk af SETIONs kundecenter

I den første måned har Luna allerede været inde og kigge med i SETIONs kundecenter. Her gør hun det klart, at særligt gennemsigtigheden til opgaverne, der laves, er vigtig for hende. 

“Jeg stoler på, at algoritmen gør sit arbejde, og at medarbejderne i SETION holder øje med, at det går godt, men jeg har også været inde og følge lidt med for at se, hvilken forskel det helt konkret har gjort indtil nu. Det er smart, at man kan se, hvilke specifikke ting SETION arbejder på for at optimere vores SEO. Denne gennemsigtighed er enormt vigtig, når det kommer til et arbejdsområde som SEO. Det skaber tryghed, at vi kan se de konkrete opgaver, som SETION løser”.

Selve SETION-systemet finder Luna det nemt og overskueligt at navigere rundt i, hvor hun nogle steder dog mangler uddybende forklaring af de forskellige parametre. 

“Jeg synes, SETIONs system er nemt at navigere i. Det er simpelt og overskueligt sat op. Jeg kunne dog godt savne lidt mere uddybende forklaring af de forskellige parametre, og hvordan de udregnes, da jeg selv interesserer mig for SEO og synes, det er spændende at følge med I – også den lidt mere tekniske del. Dog vil jeg rose SETIONs team for altid at svare lynhurtigt i chatfunktionen”. 

Hos SETION glæder vi os over Lunas oplevelse af vores system efter den første måned, der nu er gået, og vi glæder os til det fremadrettede samarbejde.

Få en gratis SEO-analyse og et tilbud

Vi hjælper 100+ virksomheder

til bedre placeringer på Google