Skip to main content
Søgemaskineoptimering hos SETION

Køb linkbuilding – uden alt det andet

By juni 29, 2021juni 13th, 2023No Comments

Køb linkbuilding – uden alt det andet

Køb linkbuilding – uden alt det andet. Udvælg i øvrigt lige præcis de af vores produkter, som du har brug for, hvis du ikke mener, at du har brug for alle sammen. I dette indlæg kan du læse mere om, hvordan vi giver vores kunder fleksibilitet ved det faktum, at man helt selv kan udvælge de produkter, som man ønsker, at vi skal arbejde på. 

Linkbuilding som det eneste

Nogle virksomheder har langt hen ad vejen SEO-evnerne ‘in house’. Dette gør, at de måske mener, at de på mange SEO-parametre er et rigtig godt sted, og at de derudover går op i, at der ikke er nogen andre end dem selv, som skal pille ved eksempelvis SEO-contentdelen. Det kan være, at der over lang tid er arbejdet med en rød tråd i title tags, metabeskrivelser og on page-tekster, og at der skrives på en helt bestemt måde, således disse virksomheder er på et punkt, hvor de er “bange for” at få eksterne folk til at udføre tekstarbejdet – dette til trods for, at kunder hos SETION præcist kan definere rammerne for de tekster, som vi udfærdiger og implementerer for dem. 

Repræsenterer du en sådan virksomhed, der går op i at klare alle synlige tekster selv, men er du stadig interesseret i at få effektiv linkbuilding til en særdeles konkurrencedygtig pris, så frygt ej. Så kan du sagtens stadig blive kunde hos SETION og få glæde af vores billige SEO, som selvfølgelig er SEO uden binding. Vi tilbyder dig nemlig muligheden for, at du kan få linkbuilding, uden at du samtidig behøver at købe dig ind på alle vores andre ydelser. Det er ét af de parametre, som vi ønsker at være fleksible på.

Kom i gang

Udvælg lige præcis de produkter, som du har brug for

Friheden til at vælge linkbuilding uden alle vores andre produkter er ikke den eneste produktfleksibilitet, som du får hos SETION.  Vi giver dig faktisk mulighed for at udvælge lige præcis det eller de produkter, som du ønsker, vi skal arbejde på. Dette betyder, at ud af vores SEO-produktportfolio på title tags, metabeskrivelser, on page-tekster og linkbuilding kan du udvælge lige præcis de produkter, som ønsker, vi skal have fokus på på din hjemmeside. Denne fleksibilitet, som vi giver i henhold til produkter, er ekstra relevant for virksomheder, der selv ønsker at varetage visse af disse SEO-områder selv. 

Uanset om du ved tilmelding til SETION vælger, at vi skal arbejde på alle dine produkter, eller du i stedet udvælger nogle af vores produkter som fokus, kan du altid – fra betalingsperiode til betalingsperiode (30-dages perioder) – justere på de produkter, som du ønsker, at vi arbejder på. Har du spørgsmål til vores produktrække eller sammensætning af SEO-produkter, skal du endelig tage fat i os. Køb linkbuilding eller nogle af vores andre produkter – kom i gang lige her. 

Kom i gang

Vi hjælper 100+ virksomheder

til bedre placeringer på Google