Skip to main content
From Spain With LoveKundecases

Otte måneder efter og organisk fremgang på 143 %

By januar 18, 2022november 3rd, 2022No Comments

Otte måneder senere og organisk fremgang på 143 %

Otte måneder senere og organisk fremgang på 143 %

From Spain With Love-indehaver Henrik, der til daglig er bosiddende i Spanien, har været tilmeldt SETION i nu otte måneder – nærmere specifikt siden juni 2021. Siden Henriks tilmelding har vi hos SETION taget os af søgemaskineoptimeringen på hans hjemmeside https://fromspainwithlove.dk/, hvorfra Henrik tilbyder spansk tapas på abonnement sendt direkte fra Spanien. Efter nu otte måneder som SETION-tilmeldt kan Henrik konkludere en fremgang på 143 % i organisk trafik til hans hjemmeside.

Efter vi begyndte at arbejde med søgemaskineoptimeringen på Henriks hjemmeside i midt-juni, begyndte de første indikationer på positive resultater at komme i september – og siden september er det kun blevet endnu sjovere at følge med i resultaterne for den organiske trafik til From Spain With Love-hjemmesiden. Sammenligner man eksempelvis de sidste fem måneder (13. september 2021 – 13. januar 2022) med samme antal dage forud for denne periode (13. maj 2021 – 12. september 2021), kan der konkluderes en fremgang på hele 143 % i organisk trafik til Henriks hjemmeside.

Som det fremgår af ovenstående screenshot, er dette et screenshot taget fra Henriks Google Analytics. Hvor den blå graf viser den organiske trafik for perioden 13. september 2021 – 13. januar 2022, hvor Henrik har været kunde hos SETION, viser den orange graf den foregående periode 13. maj 2021 – 12. september 2021, hvor Henrik i flere af disse måneder altså ikke var kunde hos SETION. Sigende, når man sammenligner den organiske trafik i disse to perioder, er, at https://fromspainwithlove.dk/ altså er gået 143 % frem i organiske trafik til hjemmesiden – altså trafik, der i store træk skabes af optimalt søgemaskineoptimeringsarbejde.

Kom i gang

Særligt landingssiden for tapasopskrifter har været interessant

Kigger man på samme ovennævnte periode (13. september 2021 – 13. januar 2022 i forhold til 13. maj 2021 – 12. september 2021), fremstår særligt landingssiden https://fromspainwithlove.dk/tapasopskrifter/ interessant. I perioden 13. september 2021 – 13. januar 2022 kan Henrik konkludere en fremgang på 542 % i organisk trafik til denne landingsside. Kigger man på de placeringer, som søgeordet ”tapasopskrifter” (der leder besøgende til netop denne landingsside) har rykket sig i samme periode, forstår man dog godt den store fremgang i trafik, som Henrik og resten af From Spain With Love har oplevet til denne landingsside.

Som det fremgår af ovenstående screenshot fra SETIONs kundecenter, kan Henrik konkludere, at han på søgeordet ”tapasopskrifter”, der har 720 månedlige søgninger, er gået fra plads 8 til plads nummer 1, imens vi hos SETION har taget os af han SEO.

Vi er naturligvis glade for at få lov til at tage os af søgemaskineoptimeringen på https://fromspainwithlove.dk/, så Henrik ikke skal tænke på denne del og i stedet kan koncentrere sig om de mange opgaver, som han skal se til. Det glæder os dog naturligvis endnu mere, at vi kan konkludere den SEO-fremgang, som vi nu kan, for Henrik og From Spain With Love.

Ønsker du – ligesom Henrik og From Spain With Love – en fleksibel, gennemsigtig og billig SEO-løsning og SEO helt uden binding? Kom i gang, og start med en uforpligtende SEO-analyse lige her. Besøg From Spain With Love her:

Facebook: https://www.facebook.com/fromspainwithlove.dk
Instagram: @fromspainwithlove.dk

Kom i gang

Tilmeld dig SETION

Udfyld formularen, og kom i gang med din nye SEO-løsning uden binding.

Har du stadig spørgsmål, du ønsker svar på, før du starter din SEO-løsning hos SETION, brug da vores FAQ, eller kontakt os gennem vores live supportchat.

    Vi hjælper 100+ virksomheder

    til bedre placeringer på Google