Skip to main content

Sådan tilmelder du dig SETION

– få prisvenlig og gennemsigtig SEO helt uden binding

Få et SEO-tilbud inden for 30 minutter

1. Opret en gratis SETION-bruger

Start med at opret en gratis bruger i vores system. Du skal have oprettet en bruger, før vi kan gå i gang med din SEO-analyse.

Opret gratis bruger

2. Verificér din email

Så snart du har oprettet din bruger, sender vi dig en e-mail, hvorfra du kan verificere din bruger. Vi går i gang med din SEO-analyse, så snart du får verificeret din e-mail. Tjek spam, hvis mailen ikke havner i din indbakke.

3. Vi udarbejder din SEO-analyse

Efter du har verificeret din e-mail, udarbejder vi nu din SEO-analyse. SEO-analysen starter med, at én af vores specialister udarbejder en manuel søgeordsanalyse. Inputtene fra søgeordsanalysen giver vi til vores algoritme, som definerer de SEO-opgaver, der skal klares for din hjemmeside, for at du rykker frem i placeringer på Google.

4. Din analyse og dit tilbud er nu klar!

Så snart vi er færdige med din gratis SEO-analyse, sender vi dig en mail med link til analysen og vores tilbud. Vi foreslår tre priser på din aftale. Du bestemmer dog i sidste ende selv, hvor meget du vil betale for din SEO-analyse (startende ved 500 kr. pr. måned). Har du rettelser eller anden feedback til analysen eller spørgsmål til dit tilbud, er du velkommen til at tage kontakt til os.

5. Bestil en gennemgang af din analyse

Få en gennemgang af vores system, din analyse og dit tilbud, og få svar på alle dine spørgsmål. Vi tilbyder gennemgang via onlinemøder, på telefon og på fysiske møder. Bestil en 30-minutters gennemgang her.

6. Sæt gang i din aftale

Du er nu klar til at sætte gang i din SEO-aftale. Start betalingsflowet på “Kom i gang”-siden, når du er logget ind. Du skal igennem fire steps for at gennemføre betalingsflowet: “Budget”, “Faktureringsoplysninger”, “Betaling” og “Yderligere indstillinger”.

7. Vi starter nu SEO-arbejdet - følg med i systemet

Så snart du har igangsat din SEO-aftale, starter vi med at udarbejde de definerede SEO-opgaver. Vi udarbejder opgaverne ud fra din ønskede prioritering. Vi implementerer opgaverne på din hjemmeside, efterhånden som de færdiggøres. Følg med i opgaverne, hvornår de laves, og hvad hver opgave koster under “Færdige opgaver”– og “Worklog”-siden i systemet.

8. Følg med i dine Google-placeringers udvikling

I vores kundesystem kan du under “Ranktracker”-menupunktet når som helst følge med i, hvordan dine placeringer på Google udvikler sig, i takt med at vi udfærdiger og implementerer SEO-arbejdet på din hjemmeside.

Har du endnu ikke oprettet en gratis konto? Kom i gang lige her

Opret gratis konto

Mangler du hjælp til at komme i gang?
Kontakt mig på info@setion.dk eller
+45 71 99 88 11.

Vi hjælper 100+ virksomheder

til bedre placeringer på Google