Skip to main content
From Spain With LoveKundecases

Henrik og From Spain With Love har valgt SETION

By juni 7, 2021juni 13th, 2023No Comments

From Spain With Love har valgt SETION

SETION-direktør Rasmus Gøtzsche Jensen har et mangeårigt kendskab til Henrik Wissler Duus, der er tidligere brand manager hos CULT. For Henrik, der er i dag er indehaver af tapaswebshoppen From Spain With Love, er SEO – også kaldet søgemaskineoptimering – desværre en for uoverskuelig opgave, til at han selv mener, at det giver mening for ham at bruge tid på det. For det første ved Henrik selv ikke nok om SEO. Dertil mener han heller ikke, at han har tid til det. Netop dette har resulteret i, at Henrik har taget mod Rasmus’ udfordring om at teste SETIONs SEO-løsning af de næste 12 måneder – startende fra juni 2021 og et år frem, hvor Henrik altså skal få gavn af billig SEO uden binding hos SETION. 

Henrik selv sidder i Spanien, hvor han bor sammen med familien, og hvor han altså blandt andet også beskæftiger sig en masse med sin online tapasbutik From Spain With Love.

Det månedlige SEO-budget, som From Spain With Love-indehaver Henrik har valgt, hedder 3000,-. Over de næste 12 måneder vil Henrik gøre sine erfaringer som webshopejer og altså SEO-kunde hos SETION. Henrik vil ærligt dele de oplevelser, som han har med SETION, samt de resultater, som vi genererer for hans hjemmeside https://fromspainwithlove.dk/

SEO-rejsen, som Henrik Wissler Duus og From Spain With Love altså nu tager med SETION, kan du følge med i her på bloggen, på vores sociale medier og på Henriks LinkedIn-profil.  

Få en gratis SEO-analyse og et tilbud

Vi hjælper 100+ virksomheder

til bedre placeringer på Google