Skip to main content
KundecasesWeddii

Luna og Weddiis fire første måneder hos SETION

By oktober 12, 2021juni 13th, 2023No Comments

Luna og Weddiis fire første måneder hos SETION

Luna tilsluttede sig i juni SETION med sin virksomhed Weddii. Siden sin tilmelding til SETION har Luna kunne lægge SEO-delen fra sig i en travl hverdag, hvor der også er mange andre opgaver at tage sig af. Luna gør her status på sine nu fire måneder som SETION-tilmeldt. 

Fire måneder og over 1000 placeringers fremgang senere

Siden startjuli, hvor det første SEO-arbejde begyndte at få en effekt, har Weddii samlet set rykket sig over 1000 placeringer frem på relevante søgeord på Google. Luna er glad for de resultater, som hun kan notere efter lige over fire måneder som kunde hos SETION.

“Efter at have været i gang med SETION i omkring fire måneder er det skønt at se resultaterne af det. Når jeg logger ind, kan jeg se på Ranktrackeren, hvilke søgeord der arbejdes med, og hvordan vores Google-placeringer har forbedret sig. Jeg kan også se, hvilke søgeord der performer.”

Blandt andre nævneværdige resultater er Weddii blandt andet hoppet ind i top 10 på Google på flere søgeord, som Weddii før samarbejdets start var at finde langt tilbage på Google på.

Få en gratis SEO-analyse og et tilbud

Der søgemaskineoptimeres, mens Luna når en masse andet

Noget af det, der giver Luna ro i maven, er, at hun ved, at hun får gjort noget ved sin hjemmesides søgemaskineoptimering, uden hun selv skal røre en finger. Mens Luna kan nå alle de andre opgaver, som hverdagen også kræver af hende, ved hun samtidig, at der bliver søgemaskineoptimeret bagved. 

 “Det er godt at vide, at SETION arbejder på at optimere vores side, mens jeg kan fokusere på andre opgaver. Den gennemsigtighed, der er, betyder, at jeg til enhver tid kan logge ind og se, hvilket arbejde der er blevet udført, og hvilke resultater det har skabt”, beskriver Luna og fortsætter:

“Vi har blandt andet lagt energi i at skrive artikler med bryllupsinspiration og vejledning til et kommende brudepar eller til folk, der skal være gæster til et bryllup. Derfor har vi selvfølgelig et stort ønske om, at folk, der søger hjælp og inspiration på nettet, finder disse artikler. Det er lige netop det, SETION hjælper med.”

Hos SETION glæder vi os over den tilfredshed, som Luna udviser, og som hun heldigvis også deler med mange andre kunder, og vi glæder os til i fremtiden at skulle skabe endnu flere SEO-resultater både for Luna og for resten af de virksomheder, der er tilmeldt SETION. 

Få en gratis SEO-analyse og et tilbud