Skip to main content
Kundecases

Fremgang på 10.548 placeringer til Kvalitetsbiler

By marts 7, 2023juni 19th, 2023No Comments

Fremgang på 10.548 placeringer til Kvalitetsbiler

Mikkel Madsen og resten af Kvalitetsbiler.dk har siden september 2022 ladet SETION varetage søgemaskineoptimeringen. Det første halve år er det blevet til en fremgang på over 10.000 placeringer på Google for bilforhandleren.

(Foto: Kvalitetsbiler): Chief Communication Officer Mikkel (til højre) og Kvalitetsbiler.dk valgte SETION til i september 2022.

10.548 placeringers fremgang på Google

Kvalitetsbiler.dk er en brugtbilsforhandler, der udelukkende beskæftiger sig med kvalitetsbiler, og hvor du får gennemsigtighed og grundighed i arbejdet. Mens Chief Communication Officer Mikkel og resten af Kvalitetsbiler koncentrerer sig om at give kunderne en god oplevelse, har vi hos SETION siden september 2022 haft æren af at varetage bilforhandlerens SEO. Dette har indtil videre udmøntet sig i en fremgang på 10.548 placeringer på Google for Kvalitetsbiler. 


Sådan ser ranktrackeren ud, når Kvalitetsbiler tjekker sin SETION-konto. 

Som det fremgår, har udviklingen for Kvalitetsbilers søgeord været ganske naturlig. Mens der ikke er sket helt vildt meget i starten, er der efter noget tid og tålmodighed begyndt at ske noget med placeringerne, som for alvor accelererer i november. Alt i alt et klassisk eksempel på udviklingen, som man kan opnå med SEO, hvor alt ikke sker over natten, men hvor man i stedet skal have tålmodighed, før resultaterne begynder at komme. Mikkel Madsen glæder sig over samarbejdet hidtil:

"Vores oplevelse kan kun beskrives positiv efter tilknytning af deres engagerede stab og performancekultur".

Kom i gang

Fra 5 til 27 søgeord i top 10 på Google

Kvalitetsbiler.dk er efter cirka seks måneder med SEO hos SETION gået fra at have 5 til at have 27 søgeord i top 10 på Google. Disse 27 søgeord har en samlet søgevolumen på små 10.000 månedlige søgninger.


Her ses nogle af de søgeord, som Kvalitetsbiler har vundet frem på gennem de seneste måneder.

Siden september har vi taget os af både title tags, metabeskrivelser, onpage-tekster og linkbuilding til Kvalitetsbiler.dk. Mikkel Madsen er glad for de resultater, som han har oplevet hos SETION indtil videre:

"SETION har været med til at skabe vækst og resultater hos Kvalitetsbiler, som vi ikke tidligere har set! Vi kan derfor KUN anbefale SETION til andre virksomheder."

Vi er glade for samarbejdet med Mikkel og resten af Kvalitetsbiler.dk, som sætter en ære i at levere pålidelig og professionel kundeservice, hvor du som kunde altid skal føle dig i centrum.

Skabelsen af nye, søgemaskineoptimerede landingssider har gjort en forskel

Noget af det, der har gjort en forskel for Kvalitetsbiler.dk, er, at vi lynhurtigt fandt ud af, at der skulle skabes en mere detaljeret tilgang til landingssider, før bilforhandleren for alvor kunne vinde frem på Google. Da Kvalitetsbiler.dk tilmeldte sig SETION, var deres udvalg af leasingbiler samlet på én og samme landingsside, hvilket ikke var SEO-venligt. Dette skulle hurtigst muligt erstattes af et mere detaljeret setup, fortæller direktør hos River Online, Rasmus Gøtzsche Jensen:

"I starten var Kvalitetsbilers leasingdel en stor samling af alle bilmærker, hvor man kunne filtrere på de forskellige biler på én og samme landingsside. Dette var ikke optimalt i forhold til Google. Vi anbefalede at få lavet en mere hierarkisk plan for sitet, hvor vi delte leasingsitet op i flere undersider, så du havde fx "Audi leasing", "Sedan leasing", "stationcar leasing" osv. på hver sin side, hvilket gav flere relevante undersider til de forskellige relevante søgeord, som i sidste ende ville være mere SEO-venligt"

En effektiv skabelse af flere nye landingssider blev for alvor mulig, da samarbejdet med Kvalitetsbilers webbureau, CrossMind Reklamebureau, har været særdeles velfungerende. I samarbejde med CrossMind Reklamebureau fik vi tilpasset navigationen på Kvalitetsbiler.dk og udviklet de nye, relevante landingssider, som vi efterfølgende kunne gå i gang med søgemaskineoptimeringen af. Digital Art Director & Frontender hos CrossMind Reklamebureau, Mads Sørensen, beskriver, hvordan han har opfattet samarbejdet:

"Sammen med SETION og Kvalitetsbiler.dk har vi stillet skarpt på oprettelse af landingpages på tværs af biltyper, modeller og mærker. Umbraco-platformen, som Kvalitetsbiler.dk er bygget på, var allerede klar til at håndtere den hierarkiske opbygning, som SETION lagde op til. Vi fik nemt udviklet og implementeret de ønskede tiltag fra SETION, og samarbejdet forløber stadig gnidningsfrit. Vi får SEO-tekster fra SETION og sørger for oprettelse, opsætning og implementering på hjemmesiden. Vi er superglade for samarbejdet mellem SETION, Kvalitetsbiler.dk og CrossMind Reklamebureau."

Digital Art Director & Frontender Mads Sørensen fra CrossMind Reklamebureau. 

Med de foreløbige resultater in mente bliver strategien også fremadrettet at arbejde med en fortsat udvidet og mere detaljeret URL-struktur. Dertil skal vi sørge for at udvide yderligere, så vi ikke blot har eksempelvis en “mercedes leasing”-kategori men også ender med også at søgemaskineoptimere på modelniveau. Herigennem forventer vi en øget organisk vækst, der rykker Kvalitetsbiler yderligere i forhold til bilforhandlerens konkurrenter.

Få en gratis SEO-analyse og et tilbud

Vi hjælper 100+ virksomheder

til bedre placeringer på Google