Skip to main content

SEO Kolding

Er du på udkig efter hjælp til SEO i Kolding? Så behøver du ikke lede længere. Hos SETION tilbyder vi nemlig søgemaskineoptimering, og vi mener selv, at der er mange argumenter for at vælge os. For det første får du i os en udbyder af søgemaskineoptimering, der giver dig rigtig stor fleksibilitet som kunde. Det er SEO uden binding, når du vælger os. Dette betyder, at du kan stoppe fra den ene dag til den anden, skulle vi nå til et punkt, hvor du blev utilfreds som kunde – naturligvis et punkt, som vi ikke mener, vi burde nå til. Den store fleksibilitet, som du får hos os, kommer også til syne ved det faktum, at du ved tilmelding til SETION selv vælger dit ønskede budget. Det er sådan, at du – når du henvender dig til os – starter med at få leveret en gratis, indledende SEO-analyse (herunder en søgeordsanalyse). Med denne analyse følger et budgetforslag, som vi laver til dig, i forbindelse med udfærdigelsen af din søgeordsanalyse. Det er dog sådan, at du i sidste ende selv bestemmer, hvilket budget du ønsker på din aftale. Denne fleksibilitet ønsker vi at give vores kunder, da forskellige elementer kan gøre, at det passer kunden enten at skrue lidt ned eller højere op for budgettet i forhold til det anbefalede.

SETION tilbyder mange former for SEO arbejde, og du vælger helt selv om vi skal assistere dig med alle områder, eller om du ønsker vi blot hjælper med SEO tekstforfatning, linkbuilding eller meta data.

For det andet får du i os en udbyder af søgemaskineoptimering, der giver dig stor gennemsigtighed som kunde til SEO Kolding og resten af Danmark. Hos os har du både fuld adgang til at se de resultater, der genereres, og det arbejde, der udføres. Adgangen får du til begge ting ved det login til vores kundesystem, som automatisk genereres til dig, når du tilmelder dig SETION. Selve adgangen til at kunne se resultaterne, der genereres, omfatter, at du altid har mulighed for at tilgå vores ranktracker og her se, i hvilken retning dine søgeord udvikler sig – om du rykker dig fremad på Google (hvilket du jo meget gerne skal), eller om dine placeringer går i den forkerte retning (altså om dine placeringer går tilbage på Google). Gennemsigtigheden, som vi giver vores kunder til at kunne se det arbejde, som vi udfører, indbefatter det faktum, at vores kunder altid har mulighed til at se, hvilke opgaver der er lavet, hvornår de er lavet, og hvad de har kostet af det månedlige aftalebudget. Også denne adgang sker via vores kundecenter, som vores kunder har adgang til via deres eget login. Her kan kunderne tilgå to faner (‘Worklog’ og ‘Færdige Opgaver’). Hvor ‘Workloggen’ giver adgang til at kunne se, hvornår de forskellige opgaver er lavet, giver fanen ‘Færdige opgaver’ kunden mulighed for at læse de færdige opgaver igennem. Det kræver ikke nogen investering af tid og energi at være kunder hos os. Hos os får du en SEO løsning, hvor du får arbejdet gjort for dig, og hvor du i stedet blot kan vælge at følge med i dine resultater og det færdige arbejde, når det passer dig.

Jeg har altid fundet SEO temmelig svært at gennemskue. I denne henseende virkede SETION fuldstændig oplagt, i og med man på meget simpel vis får 100 % gennemsigtighed til det arbejde og de resultater, som man betaler for. Man ved præcis, hvad man får for sine penge, og det bliver fortalt, så man kan forstå det. Det er dejlig betryggende.

Camilla MoesgaardAdministrerende direktør

Med SETION har vi i Restock Copenhagen fået en SEO-løsning, der er super konkurrencedygtig på både pris og kvalitet! Derudover er gennemsigtigheden i top, så vi kan se de opgaver, der bliver udført. Det er virkelig værdiskabende for vores virksomhed, hvor vi hverken brænder for eller har forstand på SEO. SETION frigiver på den måde tid til, at vi kan koncentrere os om at lave bæredygtige strømpebukser.

Daniel Nygaard JensenCo-founder

Yderst kompetent med indgående kendskab til SEO. SETION har haft stor værdi for vores virksomhed.

Majbritt LückstadtMarketingkoordinator / grafiker

Vi er en webshop med begrænset marketingbudget, så for os har det virkelig været fantastisk med så effektiv SEO for så små penge.

Caroline og TildeIværksættere & Webshopejere

Herude hos Tømrermester Finn Vesterholm har vi forrygende travlt. SEO er med til at fremtidssikre os og hele tiden sørge for, at vi ligger i toppen af Google.

Jonas VesterholmProjektleder

Yderst kompetent med indgående kendskab til SEO. SETION har haft stor værdi for vores virksomhed.

Majbritt LückstadtMunkebjerg Hotel

Jeg var ikke klar til at betale mange tusinde kroner for et bureau. SETION er genialt, fordi jeg ved, der bliver gjort noget ved vores SEO. Det vejer tungt, at det er kompetente og erfarne personer, der står bag.

Luna ChristoffersenAdministrerende direktør og medstifter

Yderst kompetent med indgående kendskab til SEO. SETION har haft stor værdi for vores virksomhed.

Majbritt LückstadtMarketingkoordinator / grafiker

Overskuelig SEO. Vi kan varmt anbefale SETION. Det medfølgende dashboard gør det muligt at følge udviklingen meget nøje, og ved udsving svares der på mail/telefon omgående.

Benny BredgaardMarketingchef

SEO Bureau i Kolding

Ud over at være et SEO Bureau i Kolding, der tilbyder fleksibel og gennemsigtig søgemaskineoptimering helt uden binding, bør det om vores SEO løsning også nævnes, at det er billig SEO, vi tilbyder. Prisen er nemlig særdeles konkurrencedygtig, i forhold til det marked af søgemaskineoptimering, der præger Danmark den dag i dag. Grunden til, at vi kan tilbyde det til den pris, som vi kan, er at vi – efter at have udviklet på vores algoritme gennem flere år – er nået til et punkt, hvor vi kan erstatte meget af det ellers manuelle SEO-arbejde, som en konsulent skulle bruge tid på i enhver anden sammenhæng. Selve det arbejde, som vi erstatter lynhurtigt og effektivt med vores algoritme, omfatter rammesætning og definitionen af søgemaskineoptimeringsopgaver. Det er sådan, at så snart vi har lavet søgeordsanalysen for en given kunde, sendes disse inputs direkte over til vores algoritme, som herudfra rammesætter og definerer de opgaver, den mener, skal til for at rykke givne hjemmeside frem på Google. Denne proces er normalt særdeles tidskrævende. I og med at vi ligesom undgår denne tidskrævende proces, slipper vi for en større omkostning, hvilket så gør, at vi kan tilbyde vores søgemaskineoptimering til en markant billigere pris, end hvad man ellers ser rundt i SEO Danmark.