Skip to main content

SEO Odense

Hvis du leder efter SEO Odense, er du kommet til det rette sted hos SETION. Vi tilbyder nemlig søgemaskineoptimering, og vi mener selv, at vi giver vores kunder rigtig mange gode grunde til både at vælge os – men også at blive hos os som kunder. For det første synes vi, at det er vigtigt at fremhæve den pris, som man får hos os. Vores pris nemlig særdeles konkurrencedygtig, og tilmed er det sådan, at man som kunde hos SETION aldrig vil være i tvivl om, hvad ens penge er brugt på. Du får nemlig en masse gennemsigtighed, i og med du via vores kunder altid kan følge med i, hvordan dine penge er fordelt ud over SEO-opgaver, hvornår disse opgaver er lavet, og hvad de hver især har kostet. Grunden til, at vi kan tilbyde den pris, vi nu engang kan, er, at vi har automatiseret store dele af SEO-arbejdet, som ellers ville være manuelt arbejde for en konsulent. Specifikt er det selve den indledende del af arbejdet, som vi har automatiseret. Når vi har lavet søgeordsanalysen, giver vi inputtene fra denne til vores algoritme, som her ud fra definerer og rammesætter de SEO-opgaver, som den vurderer, skal til, for at rykke givne hjemmeside rent søgemaskineoptimeringsmæssigt. Denne proces er normalt særdeles tidskrævende for en SEO-konsulent, og i og med vi formår at automatisere denne del og således gøre den mindre tidskrævende, bliver dette samtidig en mulighed for os for at skrue prisen helt i bund.

Når vi taler argumenter for at vælge SETION, bør også gennemsigtigheden, som vi giver vores kunder, nævnes. Ud over at du som kunde kan se, præcis hvordan dine penge er fordelt ud på SEO-opgaver, hvad opgaverne koster, og hvornår de er lavet, kan du via vores kundecenter også se, hvordan dine placeringer på Google udvikler sig, i takt med at vi færdiggør SEO-opgaverne. Inde i kundecenteret har du nemlig altid – nat og dag – adgang til vores ranktracker, som giver et nemt overblik over, hvordan dine placeringer på Google udvikler sig. Du kan – søgeord for søgeord – se, hvordan søgeordene har udviklet sig i hvilken periode, og du kan nemt filtrere og søge på de forskellige søgeord, så du nemt og hurtigt kan få den info, som du søger, i henhold til fremgang eller tilbagegang inden for dine placeringer på Google. Vi mener selv, at vi giver SEO Odense og vores kunder her en masse tryghed ved al den gennemsigtighed, som de har.

Jeg har altid fundet SEO temmelig svært at gennemskue. I denne henseende virkede SETION fuldstændig oplagt, i og med man på meget simpel vis får 100 % gennemsigtighed til det arbejde og de resultater, som man betaler for. Man ved præcis, hvad man får for sine penge, og det bliver fortalt, så man kan forstå det. Det er dejlig betryggende.

Camilla MoesgaardAdministrerende direktør

Med SETION har vi i Restock Copenhagen fået en SEO-løsning, der er super konkurrencedygtig på både pris og kvalitet! Derudover er gennemsigtigheden i top, så vi kan se de opgaver, der bliver udført. Det er virkelig værdiskabende for vores virksomhed, hvor vi hverken brænder for eller har forstand på SEO. SETION frigiver på den måde tid til, at vi kan koncentrere os om at lave bæredygtige strømpebukser.

Daniel Nygaard JensenCo-founder

Yderst kompetent med indgående kendskab til SEO. SETION har haft stor værdi for vores virksomhed.

Majbritt LückstadtMarketingkoordinator / grafiker

Vi er en webshop med begrænset marketingbudget, så for os har det virkelig været fantastisk med så effektiv SEO for så små penge.

Caroline og TildeIværksættere & Webshopejere

Herude hos Tømrermester Finn Vesterholm har vi forrygende travlt. SEO er med til at fremtidssikre os og hele tiden sørge for, at vi ligger i toppen af Google.

Jonas VesterholmProjektleder

Yderst kompetent med indgående kendskab til SEO. SETION har haft stor værdi for vores virksomhed.

Majbritt LückstadtMunkebjerg Hotel

Jeg var ikke klar til at betale mange tusinde kroner for et bureau. SETION er genialt, fordi jeg ved, der bliver gjort noget ved vores SEO. Det vejer tungt, at det er kompetente og erfarne personer, der står bag.

Luna ChristoffersenAdministrerende direktør og medstifter

Yderst kompetent med indgående kendskab til SEO. SETION har haft stor værdi for vores virksomhed.

Majbritt LückstadtMarketingkoordinator / grafiker

Overskuelig SEO. Vi kan varmt anbefale SETION. Det medfølgende dashboard gør det muligt at følge udviklingen meget nøje, og ved udsving svares der på mail/telefon omgående.

Benny BredgaardMarketingchef

SEO Bureau i Odense

Står du og leder efter SEO Bureau i Odense, mener vi selv, at det er oplagt at kigge vores vej. Vi er ikke på den måde en konsulentvirksomhed, som du finder mange andre steder rundt i SEO Danmark. Vi er sat i verden for at tage os af din SEO og dermed tage en stor del af din arbejdsbyrde i en travl hverdag. Det kan være, at du er virksomhedsejer, og at du har alt for mange ting at se til, til at du når rundt om søgemaskineoptimeringen af jeres hjemmeside, da dette altid ender som sidsteprioritet. Det kan også være, at du sidder som marketingmanager i en virksomhed, hvor du i din rolle har masser af opgaver og ansvarsområder at se til, så det ikke er muligt for dig selv at nå noget som helst. Også for dig er SETION skabt, da du for en fordelagtig pris vil komme af med en stor og hård arbejdsbyrde, der hedder søgemaskineoptimering.

Foruden de argumenter, der allerede er nævnt – dette vedrørende vores fordelagtige pris og gennemsigtigheden til både det gennemførte arbejde og til resultaterne – bør også vores fleksibilitet understreges over for SEO Odense. Som SEO Bureau Odense og resten af Danmark giver vi nemlig rigtig meget fleksibilitet til vores kunder. Ikke alene har vi ingen binding på vores aftale overhovedet, hvilket selvfølgelig betyder, at vi på ingen måder binder vores kunder, og at vores kunder i stedet kan stoppe deres aftale fra den ene dag til den anden, skulle de føle, de får brug for dette på et tidspunkt. Ud over dette kommer vores fleksibilitet også til udtryk ved det faktum, at vores kunder selv kan vælge deres aftalebudget, når de tilmelder sig som kunde. Det er sådan, at når kunder fra SEO Odense tilmelder sig en uforpligtende analyse, får de en analyse inden for tre hverdage analysen tilbage plus et budgetforslag til deres aftale. Dette budgetforslag er dog – som navnet afslører – blot et forslag. Kunden vælger i sidste ende selv det budget, som de ønsker at have på deres søgemaskineoptimeringsaftale hos os (startende fra en pris, der hedder 500 kr./måned. Vores fleksibilitet kommer ydermere til udtryk ved, at vores kunder har mulighed for at ændre deres aftalebudget fra måned til måned og sågar pause deres aftale én måned, skulle de mene, at dette giver god mening for dem.

Vi hjælper 100+ virksomheder

til bedre placeringer på Google