Skip to main content

Spar 50 % på linkpakker

Boost dine placeringer på Google med vores linkpakker. Du sparer 50 % uanset, hvilke linkpakker du vælger. Alle links, vi laver, skabes fra unikke hjemmesider, og du får både linktekst og ét link med i prisen. Vi opsætter gratis ranktracker for dig, så du kan følge med i, hvordan dine placeringer udvikler sig på Google.

Udfyld formularen nedenfor, og lad os tage en dialog om, hvilke linkpakker der vil rykke din forretning mest.

Basispakken

– 10 links med domænerating 10 – 25
– Links fordeles på 30 dage

Pris: 2650,- ekskl. moms.
Normalpris: 5300,- ekskl. moms

Bestil her

Boostpakken

– 20 links med domænerating 15 – 40
– Links fordeles på 60 dage

Pris: 3300,- ekskl. moms
Normalpris: 6600,- ekskl. moms

Bestil her

Premiumpakken

– 10 links med domænerating 50+
– Links fordeles på 60 dage

Pris: 3900,- ekskl. moms
Normalpris: 7800,- ekskl. moms

Bestil her
1

Vælg din ønskede linkpakke

Udfyld formularen neden for med dine oplysninger og ønsket linkpakke.
2

Vi tager kontakt til dig

Vi tager fat i dig til en snak og får afstemt linkpakker og forventninger.
3

Vi sætter gang i linkbuildingen

Nu kan du læne dig tilbage. Vi sætter gang i din linkbuilding.

Vælg linkpakker, og lad os tage en snak

Udfyld formularen lige her, og så tager vi fat i dig til en snak om dine linkpakker.

Mangler du hjælp til at komme i gang?
Kontakt mig på info@setion.dk eller +45 71 99 88 11.

Hvorfor er det vigtigt at have fokus på linkbuilding?

Linkbuilding er en vigtig del af din hjemmesides søgemaskineoptimering og altså organiske placeringer på søgemaskiner som Google. Linkbuilding er en teknik, der bruges til at opbygge links til din hjemmeside fra andre relevante hjemmesider. Det er en vigtig del af søgemaskineoptimering (SEO), fordi det kan hjælpe med at forbedre din hjemmesides synlighed i søgemaskinerne og derved drive mere trafik til din hjemmeside.

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding er som nævnt en teknik, hvor du bygger links til din hjemmeside fra andre relevante hjemmesider. Disse links er også kendt som “backlinks” eller “indgående links”. Et backlink er et link fra en anden hjemmeside til din hjemmeside. I søgemaskinernes øjne fungerer et sådant link som en form for “anbefaling” af din hjemmeside fra andre hjemmesider.

Hvorfor er linkbuilding så vigtigt?

Linkbuilding er vigtigt af flere grunde. Her er nogle af de vigtigste grunde til, at linkbuilding er afgørende for din hjemmesides succes på Google og de andre søgemaskiner:

1. Øget synlighed i søgemaskinerne. En af de vigtigste grunde til at bruge linkbuilding er, at det kan hjælpe med at øge din synlighed i søgemaskinerne. Når søgemaskinerne indekserer din hjemmeside og finder links til din hjemmeside fra andre relevante hjemmesider, bliver de mere tilbøjelige til at betragte din hjemmeside som en autoritativ kilde inden for dit emne, hvilket altså honoreres med forbedrede placeringer på fx Google. Linksene fungerer altså tillidsskabende for søgemaskinerne.

2. Øget trafik til din hjemmeside. Når din hjemmeside er mere synlig i søgeresultaterne, vil du normalt se en stigning i trafikken til din hjemmeside. Dette skyldes, at flere mennesker vil se din hjemmeside i søgeresultaterne og klikke på dit link for at besøge din hjemmeside, da netop din hjemmeside er at finde højere oppe i resultaterne på Google. Hvis du har en webshop, kan øget trafik føre til flere salg. Arbejder du med leads, vil en søgemaskineoptimeret hjemmeside oftest føre til flere henvendelser, da flere mennesker finder netop din hjemmeside i søgeresultaterne på Google.

3. Øget troværdighed og autoritet. Når din hjemmeside har flere kvalitetsbacklinks fra andre relevante og autoritative hjemmesider, vil det give din hjemmeside mere troværdighed og autoritet inden for dit emne. Dette kan hjælpe med at opbygge tillid til din hjemmeside blandt dine besøgende og potentielle kunder.

Linkbuilding er alt i alt en væsentlig faktor, når vi taler søgemaskineoptimering, og det kan hjælpe med at forbedre din hjemmesides synlighed, trafik, troværdighed og brugeroplevelse. Det kræver tid og indsats at opbygge links til din hjemmeside, og derfor kan du med fordel få benytte dig af en udbyder. Hos SETION kan du købe linkbuilding på abonnement – helt uden binding og med fuld gennemsigtighed til resultater. 

Vi hjælper 100+ virksomheder

til bedre placeringer på Google