Skip to main content

Få SEO til en fordelagtig pris

Med udbydelsen af SEO – forkortelsen for det, vi kalder “søgemaskineoptimering” – arbejder vi hos SETION på, at din hjemmeside rykker sig til toppen af Google ved flest mulige relevante søgninger. Vi står for det hele. Både forfattelsen af SEO-tekster og implementeringen på din hjemmeside. Alt, du skal gøre, er at logge ind og følge med i resultaterne, når det passer dig.

Kom i gang

Modsat mange andre udbydere af SEO har vi hos SETION ingen binding på vores aftaler. Dertil giver vi fuld gennemsigtighed til arbejdet, vi laver, som du altid har adgang til at se gennem dit eget login til vores system. Da store dele af vores SEO foretages af den algoritme, vi har udviklet gennem fire år, kan vi tilbyde vores søgemaskineoptimering til en særdeles fordelagtig pris.

1

Tilmeld dig ganske uforpligtende

Brug 20 sekunder på at tilmelde dig SETION via formularen nedenfor, og start med at få lavet en gratis, indledende SEO-analyse.
2

Din konto sættes op, og du modtager din gratis analyse

Vi opsætter din konto og gør din indledende SEO-analyse klar. I mellemtiden skal du sørge for at få verificeret din mail, så du får et login.
3

Vælg ønsket budget, og kom i gang

Du modtager din SEO-analyse og kan nu vælge dit ønskede budget. Følg vores nemme flow, og kom i gang med SEO hos SETION.

Tilmeld dig SETION, og start med en gratis analyse

    Vi hjælper 100+ virksomheder

    til bedre placeringer på Google