Skip to main content

SEO WordPress – start fra blot 500,-/mdr.

Hos SETION har vi stor erfaring i at arbejde i mange forskellige CMS-systemer og således også SEO WordPress, som vi selv og størstedelen af vores kunder bruger. Således er vi helt inde i at arbejde med SEO for WordPress, og vi har derfor den fornødne erfaring, der skal til, for at implementere SEO-opgaverne korrekt på din hjemmeside, efter det er færdigudarbejdet af vores tekstforfattere. Vores revolutionerende system gør, at du som kunde ikke betaler for en timeløn til en dyr specialist, men at du i stedet udelukkende betaler for netop de opgaver, som vi udfører dig. Dette må give en vis ro i maven, da du ved, hvordan dine penge præcist er brugt på reelle SEO-opgaver, og at du således kun betaler for det, du får tilbage i håndgribeligt søgemaskineoptimeringsarbejde. Således vil du aldrig sidde tilbage med spørgsmålet om, hvad din SEO-udbyder har lavet denne måned, da du altid har adgang til at se præcis, hvad vi har lavet af opgaver, hvornår vi har lavet opgaverne, og hvad de har kostet.

“Hvad har jeg fået for mine penge?” er et spørgsmål, som vi endnu ikke har skulle besvare. Netop dette var hele tanken med SETION – at kunder skal føle en sådan gennemsigtighed, at de ikke er i tvivl om, hvad de har fået tilbage i søgemaskineoptimeringsopgaver for de penge, som de har betalt hos os. At lave et system, der kvalitet-SEO, men hvor du som kunde samtidig har 100 % gennemsigtighed til arbejdet, som vi laver, mener vi, vi har lykkes med. At der derud over også er fleksibiliteten til at kunne styre sit månedlige budget fra måned til måned samt ingen binding på aftalen overhovedet, mener vi, tildeler endnu mere værdi til den ydelse, som vi tilbyder.

Når vi arbejder med SEO WordPress, sikrer vi altid, at vi har Yoast installeret, da dette er afgørende for at kunne implementere title tags og metabeskrivelser, som det “skal” gøres. Hvis du ikke allerede har installeret Yoast-pluginnet på din hjemmeside, tilbyder vi at hjælpe med dette – naturligvis uden beregning. Valget af WordPress som CMS-system står du ikke alene med. Som nævnt har vi også valgt at bygge vores website i netop WordPress. Et system, der har så mange fordele, og som er er super nemt at arbejde i og med. I 2018 var 30% af alle hjemmesider i verden bygget på netop WordPress, i 2021 var det tal steget til 43%. Hver dag bliver der bygget mere end 500 nye hjemmesider i WordPress, så det et system, der fortsat udvikler sig, og derfor vi har et stort fokus på netop SEO for WordPress. Derfor håber vi, at du vil vælge os til SEO WordPress på netop din hjemmeside.

SEO for WordPress, der virker

Vi har siden vores lancering i april 2021 leveret mange gode resultater med SEO for WordPress for flere af vores kunder. Men især med SEO optimering WordPress ser vi nogle mærkbare resultater, da systemet simpelthen bare er bygget simpelt op, hvilket giver os nogle fordele i at kunne levere implementeringen af tekstarbejdet hurtigt og effektivt.

SEO for WordPress er som SEO på mange andre CMS-systemer – dog med den store fordel, at netop WordPress CMS-systemet er lavet med mulighed for tilkobling af diverse plugins, der ofte hjælper med et eller andre problem, du som bruger sidder med. Der findes faktisk over 55.000 forskellige plugins i deres WordPress Plugin Directory. Som nævnt er Yoast et ”must” for at kunne udføre SEO optimering WordPress. Yoast gør det nemt at lægge titler og beskrivelser korrekt ind, så længde og så videre spiller hundrede procent.

Hos SETION har vi bygget vores eget content system, hvor alle vores tekstforfattere skriver title tags, metabeskrivelser og onpage-tekster. Systemet er lavet, så vi sikrer, at opgaverne altid laves efter best SEO-praksis, hvor de rette standarder og udmeldinger fra Google og så videre overholdes. Det er din sikkerhed for, at opgaverne laves til UG, og at vi altid er up to date ift. eventuelle nye udmeldinger fra Google. Her kan vi reagere hurtigt og let tilpasse eventuelle ændringer fra Google ud til vores tekstforfattere. Med SEO WordPress arbejder vi på at skabe bedre organiske placeringer på de søgeord, vi sporer på, og dermed mere kvalitativ trafik til netop dit website. Trafik, der skal være med til at give dig flere salg, leads eller henvendelser som virksomhed.

SEO optimering WordPress fra revolutionerende system

SEO optimering WordPress er vi – som du nok kan læse dig til – ret dygtige indenfor, og vi har masser af erfaring at trække på. Du kan altså trygt overlade optimeringen af din hjemmesides SEO til os. Ønsker du en uforpligtende gennemgang af SEO’en på dit WordPress site, udfyld da formularen nedenfor, eller kom i gang her. Herefter modtager du hurtigt et indblik i, hvordan din WordPress-hjemmeside klarer sig indenfor de SEO-områder, som vi arbejder med. Har du spørgsmål, inden du tilmelder dig, sidder vi klar på chatten og kan med sikkerhed hjælpe dig med spørgsmål omkring optimering af dit WordPress-domæne.

Jeg har altid fundet SEO temmelig svært at gennemskue. I denne henseende virkede SETION fuldstændig oplagt, i og med man på meget simpel vis får 100 % gennemsigtighed til det arbejde og de resultater, som man betaler for. Man ved præcis, hvad man får for sine penge, og det bliver fortalt, så man kan forstå det. Det er dejlig betryggende.

Camilla MoesgaardAdministrerende direktør

Med SETION har vi i Restock Copenhagen fået en SEO-løsning, der er super konkurrencedygtig på både pris og kvalitet! Derudover er gennemsigtigheden i top, så vi kan se de opgaver, der bliver udført. Det er virkelig værdiskabende for vores virksomhed, hvor vi hverken brænder for eller har forstand på SEO. SETION frigiver på den måde tid til, at vi kan koncentrere os om at lave bæredygtige strømpebukser.

Daniel Nygaard JensenCo-founder

Yderst kompetent med indgående kendskab til SEO. SETION har haft stor værdi for vores virksomhed.

Majbritt LückstadtMarketingkoordinator / grafiker

Vi er en webshop med begrænset marketingbudget, så for os har det virkelig været fantastisk med så effektiv SEO for så små penge.

Caroline og TildeIværksættere & Webshopejere

Herude hos Tømrermester Finn Vesterholm har vi forrygende travlt. SEO er med til at fremtidssikre os og hele tiden sørge for, at vi ligger i toppen af Google.

Jonas VesterholmProjektleder

Yderst kompetent med indgående kendskab til SEO. SETION har haft stor værdi for vores virksomhed.

Majbritt LückstadtMunkebjerg Hotel

Jeg var ikke klar til at betale mange tusinde kroner for et bureau. SETION er genialt, fordi jeg ved, der bliver gjort noget ved vores SEO. Det vejer tungt, at det er kompetente og erfarne personer, der står bag.

Luna ChristoffersenAdministrerende direktør og medstifter

Yderst kompetent med indgående kendskab til SEO. SETION har haft stor værdi for vores virksomhed.

Majbritt LückstadtMarketingkoordinator / grafiker

Overskuelig SEO. Vi kan varmt anbefale SETION. Det medfølgende dashboard gør det muligt at følge udviklingen meget nøje, og ved udsving svares der på mail/telefon omgående.

Benny BredgaardMarketingchef

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tilbud og nyheder direkte i din indbakke

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sikrer du, at du får de bedste tilbud og vores mest relevante nyheder direkte i din indbakke. Tjek eventuelt din spammappe, hvis du ikke får nyhedsbrevet direkte i din indbakke.

    [mc4wp_checkbox]

    Vi hjælper 100+ virksomheder

    til bedre placeringer på Google