Skip to main content

Hvad koster SEO hos SETION? Prøv vores prisberegner

Find ud af, hvor meget SEO-arbejde du kan få for pengene hos SETION. Se for eksempel, hvor meget SEO-arbejde du kan få for det beløb, du betaler hos din SEO-udbyder i dag.

Få gratis adgang til SETION, og få lavet SEO-analyse af dit website

Opret en SETION-bruger, og få lavet en gratis SEO-analyse af dit website. Analysen giver dig et præcist indblik i, hvilket SEO-budget din aftale hos SETION bør have.

Hos SETION betaler du udelukkende for det rå produkt

SEO – forkortelse for ‘søgemaskineoptimering’ – er en afgørende faktor for at gøre din hjemmeside synlig for potentielle kunder på Google. Men for mange virksomhedsejere kan det være svært at forstå, hvad det koster at få hjælp til SEO, og hvad man i øvrigt får for sine penge, når man vælger at betale en SEO-udbyder for noget søgemaskineoptimeringsarbejde. For at indikere, hvad du kan få for dine penge hos SETION, har vi skabt en prisberegner, der giver dig et indblik i, hvor meget SEO-arbejde du kan få for dine penge hos SETION.

Det er nemlig sådan, at SETION som udbyder adskiller sig fra mere klassiske konsulent-/specialistbaserede forretninger, hvor du typisk også vil tale for korrespondancer på e-mail og telefon. Hos SETION er det nemlig sådan, at du udelukkende betaler for det rå SEO-arbejde – altså SEO-opgaver (title tags, metabeskrivelser, onpage-tekster og linkbuilding), der udfærdiges og implementeres på din hjemmeside. Alt, der hedder support via e-mail, telefon og via vores livechat, er ikke noget, som du betaler for. Hos os betaler du pr. SEO-opgave. Som vi indikerer med beregneren oven for, koster title tags hos SETION i gennemsnit 25 kr. pr. stk., metabeskrivelser koster 50 kr. pr. stk, onpage-tekster koster 500 kr. pr. opgave, hvor links koster i gennemsnit 275 kr. pr. opgave.

Det er vigtigt at bemærke, at prisen på SEO-opgaverne hos SETION kan variere. Fx afhænger prisen på onpage-tekster af længden på givne onpage-opgave. Har vores algoritme defineret en onpage-opgave, den mener, skal være 1000 ord lang, for at en given landingsside søgemaskineoptimeres, vil omkostningen for denne onpage-tekst være større, end hvis der er tale om en onpage-tekst, som algoritmen har defineret til at skulle være 500 ord lang. På samme vis vil en opgave, der indbefatter udfærdigelsen af et link med en højere domænerating, være dyrere end et opgave, hvor der skal laves et link med en lavere domænerating.

Andre faktorer har også indflydelse på prisen

Der er også andre faktorer, der kan have indflydelse på, hvad SEO koster, hvad end der er tale om SEO hos SETION eller SEO hos en anden udbyder – fx en mere konsulent-/specialistbaseret udbyder. Fx er størrelsen og kompleksiteten af din hjemmeside en stor faktor, da en stor hjemmeside med mange landingssider ofte vil være mere omkostningsrig, når det kommer til søgemaskineoptimering. Modsat vil en lille hjemmeside med få landingssider typisk være billigere at søgemaskineoptimerer, simpelthen fordi der er færre landingssider, der skal udføres SEO-arbejde til.

Et andet element er konkurrencen i din branche – altså hvor mange forskellige virksomheder, der kæmper om de samme kunder som din branche. Jo flere virksomheder og konkurrenter der er tale om, jo større vil konkurrencen om de forskellige søgeord typisk være. Alle disse elementer taget i betragtning kan det være svært at give en præcis pris på, hvad SEO vil koste for din virksomhed. Der er også den faktor, der hedder, hvor meget du marketingmæssigt vil prioritere på søgemaskineoptimeringen ved siden af dine andre initiativer. Du kan dog være sikker på, at du får et godt indblik i, hvad SEO vil koste dig hos SETION, med vores prisberegner, da denne tager udgangspunkt i vores gennemsnitspriser. Vi er dedikerede til at levere algoritmedreven kvalitets-SEO til en konkurrencedygtig pris – fleksibelt, gennemsigtigt og helt uden binding. Prøv vores prisberegner i dag, og se hvor meget det vil koste at få din hjemmeside til at rangere højere i søgeresultaterne.