Skip to main content

SEO

Har du spørgsmål vedrørende søgemaskineoptimering og hvordan SETION kan hjælpe dig, så finder du dem her.

Kan du ikke finde det du leder efter? Du kan altid fange os på chatten, hvis du har yderligere spørgsmål.

Tilbage til FAQ

Kan SETION hjælpe med SEO i udlandet?

På nuværende tidspunkt tilbyder vi SEO i Tyskland. Det er planen, at flere markeder vil følge i fremtiden. Vi lover at råbe højt, når vi er klar til at tilbyde SEO til flere udenlandske markeder.

Kan SETION hjælpe med teknisk SEO?

Vores system tager altid udgangspunkt i blandt andet en teknisk analyse af dit domæne. Denne analyse kan vores supportere tilgå, skulle du have spørgsmål til denne del. Vi bruger dertil denne tekniske analyse, hvis vi ser nogle udfordringer i at opnå resultater på din hjemmeside. Vi kan altid rådgive dig om eventuelt tekniske udfordringer og forbedringsmuligheder via din worklog eller i vores chat.

Har du brug for dybdegående hjælp til det tekniske SEO, har vi en dygtig partner, som vi kan henvise dig til.

Hvem udfører SEO-arbejdet på min hjemmeside?

Det har taget år at udvikle SETIONs SEO-system, der den dag i dag formår at automatisere en masse SEO-processer og herigennem skære SEO-konsulenten fra. Automatiseret, kunstig intelligens sørger for at lokalisere præcis de SEO-processor, der skal til for at optimere netop din hjemmeside. Herfra varetager vores professionelle tekstforfattere de tilhørende tekstopgaver ud fra nøjagtige anvisninger og guiden fra vores system.

Med andre ord gennemføres SEO-processerne på din hjemmeside af en kombination af automatisering og menneskelige input, da dette naturligvis stadig er væsentligt.

Hvor hurtigt får jeg resultater?

Hvor hurtigt du oplever resultater, er baseret på det budget, du sætter dit abonnement til. Ud fra det budget, du har valgt, beskriver vores analyse, hvor mange sider der skal optimeres, og hvor mange måneder der skal bruges på opgaverne.

De resultater, vi genererer for din hjemmeside, er altid tilgængelige for dig simpelt og overskueligt i dit eget SETION-kontrolpanel. Dette kontrolpanel, som du har eget login til, viser dig forbedringer på vigtige SEO-parametre, fremgang i placeringer og meget mere.

Start dit SEO-eventyr hos SETION her.

Hvad betyder henholdsvis "G" og "GM" under Ranktracker?

“G” og “GM” står for henholdsvis “Google” og “Google Mobile”. Ranktrackeren indikerer, hvilke søgeordsplaceringer du har på disse devices.

Kan der være forskel på søgeordets placering, alt efter om man sidder på en computer eller en tablet/mobil?

Jeps, det er kan der, selvom placeringerne på forskellige devices dog ofte følges ad.

Hvem laver linkbuildingteksterne?

Vi forfatter selv teksterne, som vi bruger til Linkbuilding. Til on page-teksterne (de tekster, der er tilgængelige på kundens hjemmeside) har vi tekstforfattere tilknyttet.

Hvor udgives linkbuildingteksterne?

Linkbuildingteksterne udgives på eget private blognetværk.

Kan man godt få lavet linkbuilding som den eneste ydelse hos SETION?

Jeps. Man kan godt bestille Linkbuilding hos os som det eneste, uden at vi kigger på title tags, metabeskrivelser og on page-indhold.

Tilbage til FAQ

Kan du ikke vente med at starte dit SEO-eventyr?

SETION er den fleksible, automatiserede SEO-løsning, som du kan tilpasse fuldstændig efter din virksomheds behov.

Kom i gang