Skip to main content

Om SETION

Hvem er SETION og hvordan kan vi hjælpe dig?

Kan du ikke finde det du leder efter? Du kan altid fange os på chatten, hvis du har yderligere spørgsmål.

Tilbage til FAQ

Hvordan gør I jeres arbejde gennemsigtigt?

Når du er kunde hos SETION, får du adgang til vores smarte kontrolpanel, som blandt andet indeholder en worklog, i hvilken du kan se alle de opgaver, vi har udført på din hjemmeside, samt de SEO-resultater, som vi genererer for dig.

Du får naturligvis også info om de forskellige opgavers pris, hvilke links, du har fået og meget mere. Vi vil gøre alt for, at du på intet tidspunkt er i tvivl om, hvad du får for dine penge hos SETION.

Start dit SEO-eventyr hos SETION her.

Hvad betyder "SETION"?

“SETI” kommer fra et projekt baseret på organiserede forsøg på at opdage liv i rummet. Flere projekter blev udført af blandt andet NASA. Lige præcis det maskinelle, som NASA lever af, er grundstenen i vores forretning. NASAs projekt benytter en alternativ metode til at behandle de store mængde data på, hvilket vi i den grad kan relatere til hos SETION. Vores SEO-arbejde er nemlig baseret på tonsvis af data, som hver dag behandles og præsteres for vores kunder.

Tanken bag brugen af “ON” ligger i det faktum, at vi hos SETION ønsker at være en SEO-udbyder, som du som virksomhed nemt skal kunne kan tænde for, så du ikke selv behøver tænke på SEO på din virksomheds hjemmeside. “ON” ligger også i det faktum, at når dit abonnement er kørende, arbejder vi løbende på konstant at forbedre din hjemmesides SEO.

Vi ved, at du har rigeligt at se til i forvejen. Derfor er det også oplagt, at du for et særdeles konkurrencedygtigt SEO-budget tænder dit abonnement hos SETION, så du hvert fald ikke behøver tænke på SEO på din hjemmeside mere.

Hvorfor skal du vælge SETION?

Hvis du værdsætter 100 % gennemsigtighed i forhold til at vide, hvad du får for dine penge, skal du vælge SETION. Inden for fleksible rammer giver vi dig dertil mulighed for selv at vælge dit månedlige abonnementsbudget, hvilket du naturligvis skal vælge, ud fra hvad der passer dig og din virksomhed.

Via dit eget login til vores overskuelige kontrolpanel har du altid adgang til at følge de opgaver, som vi udfører på dit website, og til de resultater, som vi genererer for dig. Følg med i fremgangen for din hjemmeside på simpel vis, og uden at du bliver mødt af en masse fancy fagtermer.

At du selv har mulighed for at vælge dit månedlige abonnementsbudget, giver dig stor fleksibilitet i din SEO-løsning. Derudover er der selvfølgelig ingen binding. Du kan derfor altid stoppe din aftale eller springe en enkelt måned over.

Har du spørgsmål til din SEO-løsning, er vores chat altid åben. Du skal derfor ikke vente på et mailsvar eller en åben telefontid.

Start dit SEO-eventyr hos SETION her.

Tilbage til FAQ

Kan du ikke vente med at starte dit SEO-eventyr?

SETION er den fleksible, automatiserede SEO-løsning, som du kan tilpasse fuldstændig efter din virksomheds behov.

Kom i gang

Vi hjælper 100+ virksomheder

til bedre placeringer på Google