Skip to main content

Kom i gang med SETION

Her kan du finde svar på de fleste spørgsmål om hvordan du kommer i gang med SETION.

Kan du ikke finde det du leder efter? Du kan altid fange os på chatten, hvis du har yderligere spørgsmål.

Tilbage til FAQ

Hvad får du som kunde hos SETION?

Som kunde hos SETION får du fra 500 kr. pr. måned en revolutionerende, gennemsigtig og automatiseret SEO-løsning, der optimerer din hjemmesides placeringer på Google, uden du selv skal røre en finger. Vores innovative løsning giver os mulighed for at banke prisen helt i bund.

Det, vores system reelt gør, er først at analysere, hvad der kan og bør optimeres på din hjemmeside, samt hvilken konkurrence din hjemmeside kæmper med på søgemaskinerne. Vores søgeordsanalyse danner grundlaget for det fremadrettede arbejde, hvor der her fokuseres på, hvilke søgeord der skal optimeres mod, og på hvilke sider de skal findes.

Når analysen er foretaget, og du har valgt dit månedlige SEO-budget, starter systemets arbejde med at optimere titletags, metabeskrivelser, content og linkbuilding på din hjemmeside – altså alt det arbejde, der oftest vil rykke din hjemmeside mest rent SEO-mæssigt. Maskinen prioriterer automatisk, hvilket arbejde der skal laves og i hvilken rækkefølge.

Med vores smarte kontrolpanel får du på overskuelig vis fuldt indblik i de resultater, som vi skaber for din hjemmeside. Dertil har du overblik over de opgaver, vi har klaret, samt de opgaver, der ligger som to do. Vi mener det, når vi kalder vores SEO-løsning for “gennemsigtig”.

Start dit SEO-eventyr hos SETION her.

Hvad koster det at være kunde hos SETION?

Du kan være kunde hos SETION fra blot 500 kr. pr. måned – naturligvis helt uden binding. Du kan løbende justere dit budget hos os, så det matcher dit udgangspunkt, ændringer i markedet og andre faktorer, der ellers kunne have indvirkning på din virksomhed. Det er det, vi kalder fleksibilitet.

Vores revolutionerende, gennemsigtige og automatiserede SEO-løsning giver os mulighed for at banke prisen helt i bund. Dette betyder, at du på ingen måde går på kompromis med kvaliteten på dit SEO-arbejde, selvom prisen er presset helt i bund hos os. Læs mere om hvad SEO koster her. 

Hvor meget skal jeg selv lave som kunde hos SETION?

Du skal ikke lave noget selv ud over at tilmelde dig. Vi tager os af det hele. Har du lyst, kan du løbende følge med i de opgaver, vi laver for dig, og de resultater, vi skaber.

Start dit SEO-eventyr hos SETION her.

Hvordan kan I gøre det så billigt?

Historien for SETION går flere år forud for 2021. Det har nemlig taget år at udvikle vores SEO-system, der den dag i dag formår at automatisere en masse SEO-processer og herigennem skære SEO-konsulenten fra. Vores automatiserede SEO-system gør, at vi kan presse prisen helt i bund, uden at vi går på kompromis med kvaliteten i SEO-arbejdet. Dette giver et særdeles effektivt SEO-produkt, der samtidig formår at give kunden et overskueligt indblik i resultaterne, der skabes, og arbejdet, der udføres.

Start dit SEO-eventyr hos SETION her.

Hvordan kommer jeg i gang?

For at komme i gang skal du blot følge de simple trin her. Vi har gjort processen så nem som mulig, og vi spørger kun efter de oplysninger, vi har brug for, for at vi kan levere en optimal SEO-løsning til dit website.

Benyt dig meget gerne af vores livechat, hvis du har problemer med at oprette dig. Start dit SEO-eventyr hos SETION her.

Hvor hurtigt kan jeg komme i gang?

Fra du udfylder vores formular og herigennem bestiller en indledende, gratis søgeordsanalyse (som giver os overblikket over din hjemmesides SEO-potentiale), går der maksimum 24 arbejdstimer, før din analyse er klar. Herfra følger du nogle simple trin med angivelse af målgruppe(r), salgsargument(er) og betalingsoplysninger. Nemt og enkelt. Herefter er du i gang, og SETIONS SEO-arbejde på din hjemmeside startes.

Således kan du have din SEO-løsning hos SETION kørende indenfor få dage.

Start dit SEO-eventyr hos SETION her.

Kan jeg blive kunde hos SETION?

Så længe du har et CVR-nummer, kan du komme i gang med din SEO-løsning hos SETION. Vi arbejder dog kun i åbne CMS-systemer. Er du i tvivl om, hvilket CMS-system du har til din hjemmeside, er du velkommen til at skrive til os i chatten, og så undersøger vi det med det samme.

Start dit SEO-eventyr hos SETION her.

Hvad indeholder en SEO-løsning, og hvad skal jeg selv lave?

SEO-løsningen, du får hos SETION, omfatter en revolutionerende, gennemsigtig og automatiseret søgemaskineoptimering uden binding. 

Vores system ikke alene udfører størstedelen af arbejdet fuldstændig automatisk (hvilket også er grunden til, at vi kan presse prisen helt i bund) – via vores smarte kontrolpanel giver vores system dig også fuldt indblik i alle opgaver, som vi gennemfører på din hjemmeside, og i de resultater, som vi opnår.

… og hvad skal du selv lave? Ingenting (ud over at nyde de resultater, vi forhåbentlig skaber for din hjemmeside). Gør det, du er bedst til, i din virksomhed, og overlad SEO-arbejdet til vores automatiserede system.

Start dit SEO-eventyr hos SETION her.

Er tilmelding til SETION og indledende analyse uforpligtende og gratis?

Jeps, det er gratis og ganske uforpligtende at tilmelde sig SETION og få sin indledende søgeordsanalyse. Når du har modtaget søgeordsanalysen, kan du efterfølgende blive kunde ved at vælge dit ønskede budget (startende fra 500 kr. pr. måned) og gennemføre betalingen.

Tilbage til FAQ

Kan du ikke vente med at starte dit SEO-eventyr?

SETION er den fleksible, automatiserede SEO-løsning, som du kan tilpasse fuldstændig efter din virksomheds behov.

Kom i gang

Vi hjælper 100+ virksomheder

til bedre placeringer på Google