Skip to main content

Betaling

Mangler du svar på dine spørgsmål angående betalinger, og dit abonnement hos SETION kan du finde dem her.

Kan du ikke finde det du leder efter? Du kan altid fange os på chatten, hvis du har yderligere spørgsmål.

Tilbage til FAQ

Hvor lang er bindingsperioden?

Din SEO-løsning hos SETION er helt uden binding. Du kan derfor stoppe din aftale, når du har lyst. Dertil har du mulighed for løbende at pause og justere din aftale, så den matcher dine behov. Vi mener det, når vi kalder vores SEO-løsning “fleksibel”.

Vi ønsker at gøre op med lange bindingsperioder, hvor du som kunde ikke har mulighed for at komme ud af din aftale, selvom du ønsker at komme videre.

Start dit SEO-eventyr hos SETION her.

Hvordan foregår betalingen?

Også betalingen har vi gjort nem og enkel. Du betaler for din SEO-løsning med kreditkort hver måned. Dine fakturaer er altid tilgængelige under din profil i systemet. Det er muligt at betale med Dankort, VISA og Mastercard.

Hvor meget og hvor ofte skal jeg betale?

Prisen, du ønsker at betale, styrer du selv, startende fra kun 500 kr. pr. måned. Du betaler første gang, når du har fuldført din første bestilling af vores unikke SEO-løsning. Dernæst modtager du en mail med ordrebekræftelse. Alle efterfølgende betalinger trækkes med 30 dages intervaller.

Er mine betalingsoplysninger sikre?

Naturligvis! Vi lover, at vi behandler dine oplysninger med absolut sikkerhed.

Hvordan springer jeg en måned over i mit abonnement?

Hvis du har brug for en pause i dit abonnement, gør du blot følgende: Log ind på din konto. Klik på ikonet “spring næste måned over” under budget eller kontoindstillinger og bekræft. Husk, at du altid kan nedjustere dit budget, hvis du ønsker en “billigere” måned.

Er SETION en abonnementstjeneste?

Det er det, ja. Vi ved, at tiden ofte kan være knap, når man er selvstændig, sidder i en marketingstilling eller lignende. Du har ansvar for rigtig mange forskellige ting i en travl hverdag, så hvorfor ikke kunne undgå at tænke på, om din SEO kører optimalt, for et lille, månedligt beløb?

Du kan se SETION som din forlængede SEO-arm. Vi giver dig en ting mindre at tænke på, og så er der ovenikøbet tale om kvalitets-SEO og en fleksibel abonnementsløsning, der er uden binding. Du kan derfor pause eller opsige din løsning hos os, når det passer dig.

Alt, du skal gøre for at springe en måned over eller opsige din aftale, er at foretage dine ændringer klokken 23.59 på dagen, hvor din aftaleperiode udløber.

Start dit SEO-eventyr hos SETION her.

Tilbage til FAQ

Kan du ikke vente med at starte dit SEO-eventyr?

SETION er den fleksible, automatiserede SEO-løsning, som du kan tilpasse fuldstændig efter din virksomheds behov.

Kom i gang