Skip to main content
Søgemaskineoptimering hos SETION

SEO uden binding – en af flere fordele hos SETION

By maj 7, 2021juni 13th, 2023No Comments

SEO uden binding hos SETION

En af fordelene ved den søgemaskineoptimering, som vi tilbyder hos SETION, er det faktum, at det er SEO uden binding. Søgemaskineoptimering uden nogle former for binding er nemlig sjældent set i branchen. Af denne grund er vi også stolte over at kunne tilbyde det. Det har vi skrevet et lille blogindlæg om.  

Søgemaskineoptimering uden binding er sjældent set

Grunden til, at vi er stolte over at tilbyde SEO uden binding, er, at vi med SETION befinder os i en branche, der bestemt ikke er kendt for at tilbyde løsninger, hvor kunden ikke er bundet af diverse former for binding. Den diametrale modsætning er i stedet tilfældet. Flere virksomheder i branchen binder nemlig kunder i måneder og sågar årelange aftaler. Netop dette vil vi gerne afholde os fra.

Hele vores grund til at tilbyde søgemaskineoptimering, hvor kunden ikke er bundet af noget som helst, ligger i det ønske, som vi hos SETION har om at være mest muligt fleksible. Vi vil ikke binde nogen. Kunder skal være hos os, fordi de ønsker at være det, og fordi vores produkt giver dem en SEO-mæssig værdi – og ikke fordi, de er tvunget til at være her. Dette betyder altså, at vi – ud over at tilbyde billig SEO – altså tilbyder billig SEO, der tilmed heller ikke omfatter nogen former for binding.  Vores produkt i sig selv samt dets pris – naturligvis kombineret med en stor grad gennemsigtighed og fleksibilitet – skal være nok til at holde vores kunder glade.

Søgemaskineoptimering med fleksibilitet på flere niveauer 

Det faktum, at vores kunder ikke er bundet af nogen bindingsperiode, når de vælger søgemaskineoptimering hos os, er ikke den eneste fleksibilitet, som man får som kunde hos SETION. Hos os har du nemlig også mulighed for løbende at sætte dit budget på pause og sågar ændre i det, skulle du have lyst til det. Vi tilbyder denne fleksibilitet, da vi ønsker, at du skal have mulighed for at undgå at betale en måned, hvis din virksomhed og situation kræver dette. Det skal dertil være muligt for dig henholdsvis at hæve og nedjustere dit budget, alt efter hvad der passer din virksomhed og situation bedst. Ønsker du eksempelvis at øge dit budget, så du får lavet flere opgaver hver måned, skal du kunne dette. Ønsker du at nedjustere dit budget, da det vil passe dig bedre at betale mindre i en måned, skal du naturligvis også have mulighed på dette. 

Er du endnu ikke kunde hos SETION, kan du tilmelde dig her ganske uforpligtende. Når du tilmelder dig, foretager vi en gratis søgeordsanalyse af dit website. Når denne er færdig, modtager du analysen samt vores forslag til det budget, du bør køre med. Du vælger dog helt selv det budget, du ønsker at have på din aftale (startende fra 500 kr.).

Vi hjælper 100+ virksomheder

til bedre placeringer på Google