Skip to main content
Søgemaskineoptimering hos SETION

Billig SEO – derfor kan vi tilbyde det så billigt

By april 22, 2021juni 13th, 2023No Comments

Billig SEO hos SETION

Èt af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet, omhandler, hvordan vi kan tilbyde så billig SEO. Netop dette spørgsmål vedrørende vores søgemaskineoptimering prøver vi i dette blogindlæg at give et svar på.

Idéen om billig søgemaskineoptimering opstod på Mallorca

Forklaringen på, hvorfor vi kan tilbyde så billig SEO, starter ved det faktum, at vi har brugt fire år på at udvikle systemet. Hele idéen opstod nemlig i 2017 ved en pool på en ferie på Mallorca. Her var grundlægger Jesper Riber i gang med at læse bogen ”Disrupt eller Dø – en guide til din digitale ledelsesudfordring”. Nogle linjer i bogen fik hos Jesper kickstartet tanken om et automatiseret SEO-system, der efter fire års dedikeret udvikling i dag er blevet til SETION – helt enkelt, fleksibelt og uden binding.

Systemet er altså ikke bare noget, der er lavet lynhurtigt fra den ene dag til den anden. Det har krævet en dedikeret udviklingsafdeling, der efter fire års hårdt arbejde har formået at udvikle et netværk af algoritmer, som udnytter kunstig intelligens – dette i en sådan grad, at store dele af SEO-konsulentens ellers manuelle arbejde i stedet klares automatisk. Heri skal første del af forklaringen på, hvorfor vi kan tilbyde billig SEO, altså findes.

Selvom vi er billige, går du ikke ned på kvalitet

Det faktum, at vores system formår at automatisere flere SEO-processer, er hovedforklaringen på, hvorfor vi kan tilbyde søgemaskineoptimering så billigt. Systemet formår ikke alene at analysere, hvad der skal laves af SEO-opgaver for at optimere en given hjemmeside (i henhold til title tags, metabeskrivelser, content og linkbuilding). Det formår også at prioritere opgaverne, efter hvad der vil give kunden de bedste SEO-resultater (ud fra situation og konkurrence). Herfra definerer systemet så opgaver til tekstforfatterne i forhold til, hvad der skal til på de fire områder (title tags, metabeskrivelser, content og linkbuilding) for at søgemaskineoptimere landingssiderne mest muligt.

Netop dette gør, at vi kan presse prisen helt i bund.  Der er altså tale om en billig løsning på søgemaskineoptimering, hvor kvaliteten ved det SEO-arbejde, der udføres, samtidig ikke er forringet.

Søgemaskineoptimering med 100 % gennemsigtighed

Man fristes til at tro, at når en virksomhed tilbyder SEO i denne prisklasse, vil adgangen til udført arbejde være mangelfuld – om ikke andet sløret og ikke så let tilgængelig. Dette er dog ikke tilfældet hos SETION. Som kunde hos os vil du opleve 100 % gennemsigtighed og altså det stik modsatte af ovenstående. Du får nemlig helt eget login til vores dashboard. Her har du adgang til alle de SEO-opgaver, som vi udfører for dig, og dertil de resultater, som vi skaber. Vi gør altså alt, vi kan, for at være helt igennem transparente. Dette harmonerer med, at vi ikke har nogen binding på vores aftaler, og at vores kunder kan justere sit budget (og sågar pause det) fra måned til måned – alt efter, hvad der passer kunden bedst. Vi ønsker at være ærlige og helt igennem troværdige. Vores kunder skal vide præcis, hvad de får ud af at være kunde hos SETION, og de skal ikke bindes af noget. Vi mener det, når vi kalder os selv fleksible og gennemsigtige. Kom i gang med billig SEO hos SETION lige her.

Vi hjælper 100+ virksomheder

til bedre placeringer på Google