Bliv samarbejdspartner med SETION
– og opnå store fordele

Hos SETION tilbyder vi os til samarbejdsaftaler i B2B-regi. Dette betyder altså, at du har mulighed for at tilbyde vores prisvenlige, fleksible og gennemsigtige SEO helt uden binding til dine kunder og dit netværk gennem en samarbejdsaftale med os. SEO-arbejdet, som vi gennemfører, omfatter alt, der hedder title tags, metabeskrivelser, on page-tekster og linkbuilding – alt sammen noget, som dine kunder kan få til en yderst fordelagtig pris, mens du samtidig selv opnår store fordele som samarbejdspartner.

Vi er fleksible og tilbyder os til flere typer af samarbejdsaftaler, hvorfor det er oplagt, at vi også kan finde frem til en aftaleform, der passer dig, uanset om du kommer fra et webbureau, et reklamebureau, er selvstændig eller noget helt fjerde. Udfyld kontaktformularen her på siden, og hør mere om de fordele, du får som samarbejdspartner med SETION.

Læs om vores partnerproces

Som partner hos SETION opnår du gode fordele. Vi har beskrevet vores partnerproces let og overskueligt i en PDF, som du kan downloade lige her.

Udfyld formularen, og bliv kontaktet til en snak om dine fordele som samarbejdspartner

Prisvenlig, fleksibel og gennemsigtig SEO – helt uden binding, og uden du skal røre en finger